Registruotis    Prisijungti    Forumas    Ieškoti    DUK




Paslaugos/Pardavinėjų

skelbiami pardavimai serverių failai, gidai, servai ir t.t....

Paslaugos/Pardavinėjų

Standartinė Goddess » Sausis 11th, 2011, 10:38 pm

Taigi galbūt ir galima tai pavadinti paslaugomis, atsirado daug laisvo laiko, bet lėšu savo serverį atidaryti nelabai jau ir yra, tad sugalvojau savo žiniom pasidalinti su žmonėmis. Dabar kokios tai paslaugos ir ką aš parduodu.

Parduodu:
1. 3 Puslapius, 2 su TOP PVP/ONLINE/OFFLINE/PRISIJUNGĘ, duodamas bus .psd failas, dizainus gaus tik 1 pirkėjas/pirkėja, kopijos nebus parduodamos, taip pat norėčiau paminėti, kad 2 dizainai yra labai tvarkingi ir daryti Drąsiaus kuris tikrai išmano savo darbą, Dizainų kainos 2 su skriptais 35litų banku, 1 kainą būtų apie 20litų. 3 Dizainas tik sukuoduotas kainuotu tik 15litų. Norėčiau pasakyti, kad visi dizainai bus jums aprodomi.
2. 1 .LT duomeną liko dar apie 10-11 mėnesių, kainą būtų apie 5litai.
3. Parduodu L2EXTREAM failus, galite netikėti, bet jau 2 žmonės mate tai gyvai, visi custom daiktai, mobai, dropai, viskas viskas yra lygiai taip pat, galbūt dabar yra atnaujintas EXTREAMAS ir yra įdėta truputis daugiau naujovių, serverio failų kainą būtų apie 50litų, bus aprodomi.
4. Reklamos skype, floodai forumuose ir kituose saituose, 5litukai.

Paslaugos:
Aišku iš manęs kūrėjas galbūt nėra toks ahujenas, bet serverius jau kuriu gan ilga laika, tad sugalvojau o kodėl man nepasidalinus įdėjom ir panašiai?
Tad aš jums siulau sukurti serverį, sudėčiau visus norimus npc, padaryčiau pagal jūsų pageidavimą serverį, subalansuočiau klasės ir panašiai, faila būtų gan geri, nesijaudinkite jokie Equal,Teon,Brazil jie yra mokami, bet negalvokite, kad ir kainą bus atominė, ne tikrai ne. Už serverio sukurima kainą būtų apie 50litų, bet priklauso nuo serverio, galiu kurti tik Interlude serverius, taip pat jeigu turite serverio SVN arba Source galėčiau ką nors paredaguoti arba įdiegti už tam tikra mokėsti, taip pat galėčiau padėti su puslapiu, serverio instalavimu, įdėgimu, balansavimu ir kitomis pagalbomis. Taip pat galėčiau jums parduoti serverio įdėja, aišku pritaikyta šiek tiek prie jūsų.
Galite mane peikti ir panašiai, bet kaip pagalvojus tiek metų pralėidus ir visiems padėjus, galbūt būtų galima iš to užsidirbti.

Mokėjimo būdai:

Failai ir puslapiai bus parduodami tik Bankų.
Pagalbos, reklamą ir kitas mėšlas bus SMS.

Kontaktai:
Skype: L2Strobe
E.Mail: [email protected]
Arba tiesiog rašykite man į PM.

Galbūt kai kur ir susivėliau viska rašydamas, gal ir klaidų daug padariau, nepykite jau 10:35 ir taip diena buvo sunki. Tik prašau nepeikti ir nerašynėti nesamonių, tikėkimes administracija jei kas atvžėlgs ir žmonių išsišokinėjimus ir panašiai tiesiog pašalins arba dės įspėjimus. Su pagarba Goddess.

P.S Čia dar ne viskas, tiesiog rašykite ko norite ir tada detaliau paaiškinčiau, čia tik INTRO :)
Vartotojo avataras
Goddess
Dalyvis
Dalyvis
 
Pranešimai: 45
Užsiregistravo: Sausis 3rd, 2011, 2:41 pm
Karma:
Karma:
Increase user’s karma Decrease user’s karma

Grįžti į Parduodu

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių