Registruotis    Prisijungti    Forumas    Ieškoti    DUK




L2Blaze Administracijos rekomendacijos zalies kurejams

Jeigu iškilo bėda kuriant L2j serverį rašykite ją čia.

L2Blaze Administracijos rekomendacijos zalies kurejams

Standartinė BlazEvent » Gruodis 20th, 2013, 2:13 am

Radau prieš du metus rasyta savo posta, manau gal bus kam idomu perskaityti. Esme, jog vienas zmogus buvo daves uzklausa ir lauke komentaru. čia konkreciau naujiems veidams norintiem ieiti i serveriu rinka, taciau gal kas siaip ras idomiu minciu.

Nenoriu nieko atkalbinet ar nuteikinet neigiamai, ir butent is mano puses nuskambes tai labai juokingai, nes butent pats ta ir darau, bet neri i tamsu miska, vaikine.

Zinoma, menesiams begant isivaziuosi ir stabilizuosi serveri, bet yra labai daug niuansu.

1.Visu pirma tau reikes pradeti nuo website, kuri butinai kažkas nuripins ir pasakys, kad tu nuripinai ji. Zinoma, puslapi reikes priziureti, kelt naujienas, sugaist laika, kuri galetum panaudoti daug naudingiau. Tad grubiai primeskim, hostingas( Kurio kiekvienas pyplis neatjungs ) apie 40lt/men + vienakrtinis web dizainas ir kodavimas 300lt~.

2. Tau reikes labai tvarkingos platformos ir laaabai stipriu nervu, kiekvienas vaikas isivaizduoja, kad jo zaidziama profesija turi but stipriausia ir siuo metu ji daro per silpnus smugius.
Is esmes nesiruosiu daug rasinet tiesiog pagrindinius dalykus pasakysiu.
Platforma nebloga kainuos apie 800lt ir kiekviena menesi apie 100lt+ už atnaujinimus. Nes tikrai garantuoju, kad pats nesusitvarkysi ir nedirbsi prie jos.

3. Trecias aspektas yra apsisaugoti nuo kenkeju. Zinoma, čia yra rulete, arba tave puls arba ne, bet anksciau ar veliau kamnors uzkliusite.

Tad norint apsaugot zaidimo puse kainuos apie 500lt+ ir atnaujinimai.
Serverio puse apsaugot ir turet tvarkinga serverine apie 1000lt/men

Na va, turi jau tvarkingai veikianti serveri ir paruosta website, tavo kiseneje yra apie minus 2000litu. Ir čia tik momentinis isileidimas, kaip jau ir minejau, taves laukia atnaujinimu mokestis ir kiti.


Taciau! Musu kurejui juk neuzteks serverio, kuriame zaidzia jis vienas, todel rasome zinute l2j.lt topu administratoriam ir sakom, kad norim pirkti 1 milijona tasku, kad gautume siokia tokia padoria vieta topuose. Kaina 5000lt~. Pasiseks jei gausite nuolaida.
Taigi, vien is l2j topu nesulauksime to rezultato, kuris mus patenkins. tada begame per daugeli topu ir bent nusiperkame premium, kad butu isryskintas musu puslapis ir sviestu baneriai, tad minusuojam dar tukstanti litu.

Artejam prie pabaigos su -8000 litu. Toliau apsisarvuojame kantrybe laukiam tos dienos, kai paleisim serveri.
Isausus dienai pirmos minutes atrodo geros, bet tada pradeda zaidimas kibti ar dar kas darytis del kreivu nustatymu, jei taip neatsitiko, sveikinu, pirmas 10minuciu isgyvenote.

Toliau seka zaideju nuomone, jei jiems nesiseka, jie nemoka zaist, reiskias jusu serveris nėra tinkamas ir zaidejai prispausti nuoskaudos, tiesiog ji palieka ir visos jusu pastangos nueina suniui ant uodegos.


Viso to moralas: Nebijai sudegt, bandyk.


EDIT: O jei galvoji, kad čia del konkurencijos, tai labai klysti, nes bent ka rodo paskutiniai 8menesiai, kiek serveriu atejo i rinka, tiek ir isejo.


Nepamirskit, jog sis komentaras rasytas prieš 2 metus, tad informacija jau siektiek pasenus.
BlazEvent
Naujokas
Naujokas
 
Pranešimai: 5
Užsiregistravo: Lapkritis 1st, 2013, 4:53 pm
Karma:
Karma:
Increase user’s karma Decrease user’s karma

Re: L2Blaze Administracijos rekomendacijos zalies kurejams

Standartinė Du4uD » Gruodis 20th, 2013, 6:46 am

plius1
Du4uD
Naujokas
Naujokas
 
Pranešimai: 6
Užsiregistravo: Gruodis 10th, 2013, 12:38 pm
Karma:
Karma:
Increase user’s karma Decrease user’s karma

Re: L2Blaze Administracijos rekomendacijos zalies kurejams

Standartinė iMcDi » Gruodis 20th, 2013, 12:06 pm

aly rašė:
Paskutinis mano postas sitam riteriu kare. Skirta butent L2blaze adminui. Negaliu gincytis, L2blaze- sekmingiausias is visu net ne tik lietuvos c6 midu. Tos sekmes pavydi visi kiti servai, del to ir kopijuoja eventus, aprasymus, net serverius.

Bet esme, kodel visi taip hatina l2blaze ir visiskai kitur. Gali sakyt ka nori, Eitvydai, bet tai ka parasysiu apacioj yra 100% tiesa ir tu niekaip to nepaneigsi:
1. Tu parduodi arba tiesiog duodi draugam epic juwes.
2. Tu parduodi arba tiesiog duodi passive skillus.
3. Tu parduodi arba tiesiog duodi overenchantintus itemus.
4. Tu banini zaidejus, kurie yra neparankus tavo draugam.

Del situ 4 tavo veiksmu atsiranda tokios situacijos kaip:
1 situacija. Eilini syki tavo serve kokias 4-5 dienas nepaleidziam nei 1 epico (neskaitant kokio aq). Tada atsiranda serve toks destras nicku VsAll- itemai papliusinti, bet nieko labai nuostabaus. Tada prasideda oly kovos- nepaisant to kad serve oficialiai be musu cl niekas neturi antharo/zako/tezos ir tuo labiau valako, i destra per eile kovu nelimpa jokie debuffai. Bei ir čia nepabaiga. Tas destras vistiek pasikrauna nuo musu olo- gerbiamo pinkelio :D Tada, praeina gerai nepamenu ar pora h, ar diena, jie vel susitinka olimpe, bet si syki, olas draina destra 50% maziau negu vakar (ir tiek dmg nepakeicia uzdejus ant juwes +3) ir dar aisku destras turi lanka +n. Galu gale, vistiek destras prasileidzia, tada mielas draugas VsAllas padaro screena, kaip pinkas pyzdavoja ir vsalla ir eitvyda, ir mielas eitvydelis uzbanina ne tik pinka, bet absoliuciai visus acc, kurie buvo susije su jo ipu (tai gal 12 zmoniu charus + visa epic juwe).
2 situacija. x150 rugsejo 1 startas. Ateinam zaisti su senu clan name ir senais nick (kuriu dauguma anksciau buvo prasileide banus). Viskas vyksta kaip visada, keli zmones darosi baiumo q, kiti jau musa anthara. Prisistato eitvydas, pamato, kad anthara musa nickas Pink. Pist- banas. Pamato mieste nicka Naikis- pist banas. Anthara lieka must bs+necras. Eitvydelis servo rr padaro. Po rr vistiek atsirandam pas anthara- tai kazkaip netiketai esam iskeliami i girana. Po situ ivykiu is 12 zmoniu liko losti 3. Jie aisku normalus bachurai, nefailina- susirinko full epic seta, susifarmino neblogus itemus. Istorijos grand finalas- PRP su full +6 epic juwe, +8 ic setu, +10 ginklais ir dar tikrai nekreivom rankom kazkokiu mistiniu budu prasileidzia nuo kito PRP nicku ,,Missy", kuris taip pat oficialiai turetu buti be juwes ;) Na ir aisku po kazkiek laiko pats missy patradina ir parodo savo full epic juwe ir oe ic seta :D
http://www.youtube.com/watch?v=v_NemUftgqQ 2 min 17 sec

3 situacija. Dabartinis x70 startas. Droziam epicus, kaip dar nesam droze, vel visu charai gerai paturbinti. Olympiada :) Ziaura visus drozia su EE, pinkas visus drozia su OL. Pasirodo PRP nicku SanTa- stunai, sleepai nelipo nei karta per visas dienas, viska oly castina ne tik kad su epicais butu, bet is vis kaip su full buffais. Ginklai visi +10, belekokie augumentai ir t.t. Deja, jie jam nepadeda- pinkas beveik visas kovas sausai sulamdo SanTos PRP, dar overfeedina ziaura, ir herojais tampa ziaura už ee, pinkas už ol. Kita diena po heroju, abu charai banned, be jokios priezasties, parasius i skype- bleizvydas ismeta is kontaktu :D Tai logiskiausias paaiskinimas- nusimines bleizvydas del savo/draugu charu nepatapusiu herojais, pisa banus i kaire ir desine.

BONUS STORY. Kazkada labai graziai su bleizvydu bendravome skypeje, jis manes klausineja, ka reiketu pakeisti serveryje, kad butu dar geriau zaisti. Tai as emiau ir mestelejau itin gera ideja- padaryti oly enchant limita +6 (aisku ir tai neapsaugotu nuo passivu davimo ar ten dar kokiu tatoo). Is pradziu bleizvydas lyg ir sutiko, bet, matyt pasitares su mielais biciuliais, kategoriskai atsisake kazka keisti. Visi, kurie bent kazkiek raukia L2, supranta, kad +6 oly enchant limitas suteiktu daug balanso, ypac prieš donorus ir tikrai tada zymiai daugiau lemtu skill'as o ne litas :)

MORALAS TOKS: visi supranta, kad is to tu uzdirbi ir del to niekas nesmerkia, drozk tuos emigrantus kiek gali iki paskutinio cento, bet tada pradek galvoti ir apie normalius zaidejus, kad butu balansas tarp tavo draugu, donoru ir normaliu zaideju.
Man pvz, butu visiskai pox*j, jeigu begiotu grybai hotspringe su +16 lankais ir +16 epic juwem, bet kai tokie islenda olimpe ir gadina musu visos savaites sunku darba ne tik su juwem, bet dar ir su lempiniais passive skillais, tai tik ir kyla pyktis :)

PEACE, SKAITYK IR DARYK ISVADAS, nes jeigu nedarysi, su laiku liks tik bukaprociai brazilai ir vsallas ten lost :)


Vis dar laukiam atsakymo i sita posta . :roll:
Protingų yra. Bet juos matau vis rečiau. Kova su vėjo malūnais.
Kaip manai ar tu tas protingas?
Vartotojo avataras
iMcDi
Dalyvis
Dalyvis
 
Pranešimai: 78
Užsiregistravo: Spalis 6th, 2013, 4:17 pm
Miestas: Kaunas
Karma:
Karma:
Increase user’s karma Decrease user’s karma

Re: L2Blaze Administracijos rekomendacijos zalies kurejams

Standartinė farshot » Gruodis 20th, 2013, 12:54 pm

Kad serveryje yra korupcijos tai tu neklysti jau yra irodytu filmuotu medziagu youtubeje pilna... Taciau jeigu tebutu tik korupcija tada dar nieko... Nezinau ar čia tik senka vienas pazystamas su kuriuo kartu studijavau, o sneka tai, kad gm accounta turi puse jo draugu (bent anksciau turedavo) ir kas nori tas pasijungia, prisirenka epicu +++, bogu 10k+++ ir tt. ir t.t ir pardavineja už litus kitiems arba už dyka pertreidina savo kaimynam draugeliam, kol sis nemato. Pats pasakojes kaip prisitradines epicu i sawo char ir po to l2j.lt forume beskelbias apie pardavinejamus itemus l2blaze.net...
farshot
Dalyvis
Dalyvis
 
Pranešimai: 45
Užsiregistravo: Rugsėjis 13th, 2011, 12:52 pm
Karma:
Karma:
Increase user’s karma Decrease user’s karma

Re: L2Blaze Administracijos rekomendacijos zalies kurejams

Standartinė NuTuDurns » Gruodis 20th, 2013, 1:07 pm

iMcDi rašė:aly rašė:
Paskutinis mano postas sitam riteriu kare. Skirta butent L2blaze adminui. Negaliu gincytis, L2blaze- sekmingiausias is visu net ne tik lietuvos c6 midu. Tos sekmes pavydi visi kiti servai, del to ir kopijuoja eventus, aprasymus, net serverius.

Bet esme, kodel visi taip hatina l2blaze ir visiskai kitur. Gali sakyt ka nori, Eitvydai, bet tai ka parasysiu apacioj yra 100% tiesa ir tu niekaip to nepaneigsi:
1. Tu parduodi arba tiesiog duodi draugam epic juwes.
2. Tu parduodi arba tiesiog duodi passive skillus.
3. Tu parduodi arba tiesiog duodi overenchantintus itemus.
4. Tu banini zaidejus, kurie yra neparankus tavo draugam.

Del situ 4 tavo veiksmu atsiranda tokios situacijos kaip:
1 situacija. Eilini syki tavo serve kokias 4-5 dienas nepaleidziam nei 1 epico (neskaitant kokio aq). Tada atsiranda serve toks destras nicku VsAll- itemai papliusinti, bet nieko labai nuostabaus. Tada prasideda oly kovos- nepaisant to kad serve oficialiai be musu cl niekas neturi antharo/zako/tezos ir tuo labiau valako, i destra per eile kovu nelimpa jokie debuffai. Bei ir čia nepabaiga. Tas destras vistiek pasikrauna nuo musu olo- gerbiamo pinkelio :D Tada, praeina gerai nepamenu ar pora h, ar diena, jie vel susitinka olimpe, bet si syki, olas draina destra 50% maziau negu vakar (ir tiek dmg nepakeicia uzdejus ant juwes +3) ir dar aisku destras turi lanka +n. Galu gale, vistiek destras prasileidzia, tada mielas draugas VsAllas padaro screena, kaip pinkas pyzdavoja ir vsalla ir eitvyda, ir mielas eitvydelis uzbanina ne tik pinka, bet absoliuciai visus acc, kurie buvo susije su jo ipu (tai gal 12 zmoniu charus + visa epic juwe).
2 situacija. x150 rugsejo 1 startas. Ateinam zaisti su senu clan name ir senais nick (kuriu dauguma anksciau buvo prasileide banus). Viskas vyksta kaip visada, keli zmones darosi baiumo q, kiti jau musa anthara. Prisistato eitvydas, pamato, kad anthara musa nickas Pink. Pist- banas. Pamato mieste nicka Naikis- pist banas. Anthara lieka must bs+necras. Eitvydelis servo rr padaro. Po rr vistiek atsirandam pas anthara- tai kazkaip netiketai esam iskeliami i girana. Po situ ivykiu is 12 zmoniu liko losti 3. Jie aisku normalus bachurai, nefailina- susirinko full epic seta, susifarmino neblogus itemus. Istorijos grand finalas- PRP su full +6 epic juwe, +8 ic setu, +10 ginklais ir dar tikrai nekreivom rankom kazkokiu mistiniu budu prasileidzia nuo kito PRP nicku ,,Missy", kuris taip pat oficialiai turetu buti be juwes ;) Na ir aisku po kazkiek laiko pats missy patradina ir parodo savo full epic juwe ir oe ic seta :D
http://www.youtube.com/watch?v=v_NemUftgqQ 2 min 17 sec

3 situacija. Dabartinis x70 startas. Droziam epicus, kaip dar nesam droze, vel visu charai gerai paturbinti. Olympiada :) Ziaura visus drozia su EE, pinkas visus drozia su OL. Pasirodo PRP nicku SanTa- stunai, sleepai nelipo nei karta per visas dienas, viska oly castina ne tik kad su epicais butu, bet is vis kaip su full buffais. Ginklai visi +10, belekokie augumentai ir t.t. Deja, jie jam nepadeda- pinkas beveik visas kovas sausai sulamdo SanTos PRP, dar overfeedina ziaura, ir herojais tampa ziaura už ee, pinkas už ol. Kita diena po heroju, abu charai banned, be jokios priezasties, parasius i skype- bleizvydas ismeta is kontaktu :D Tai logiskiausias paaiskinimas- nusimines bleizvydas del savo/draugu charu nepatapusiu herojais, pisa banus i kaire ir desine.

BONUS STORY. Kazkada labai graziai su bleizvydu bendravome skypeje, jis manes klausineja, ka reiketu pakeisti serveryje, kad butu dar geriau zaisti. Tai as emiau ir mestelejau itin gera ideja- padaryti oly enchant limita +6 (aisku ir tai neapsaugotu nuo passivu davimo ar ten dar kokiu tatoo). Is pradziu bleizvydas lyg ir sutiko, bet, matyt pasitares su mielais biciuliais, kategoriskai atsisake kazka keisti. Visi, kurie bent kazkiek raukia L2, supranta, kad +6 oly enchant limitas suteiktu daug balanso, ypac prieš donorus ir tikrai tada zymiai daugiau lemtu skill'as o ne litas :)

MORALAS TOKS: visi supranta, kad is to tu uzdirbi ir del to niekas nesmerkia, drozk tuos emigrantus kiek gali iki paskutinio cento, bet tada pradek galvoti ir apie normalius zaidejus, kad butu balansas tarp tavo draugu, donoru ir normaliu zaideju.
Man pvz, butu visiskai pox*j, jeigu begiotu grybai hotspringe su +16 lankais ir +16 epic juwem, bet kai tokie islenda olimpe ir gadina musu visos savaites sunku darba ne tik su juwem, bet dar ir su lempiniais passive skillais, tai tik ir kyla pyktis :)

PEACE, SKAITYK IR DARYK ISVADAS, nes jeigu nedarysi, su laiku liks tik bukaprociai brazilai ir vsallas ten lost :)


Vis dar laukiam atsakymo i sita posta . :roll:

plius1 plius1 plius1 plius1 plius1
Vartotojo avataras
NuTuDurns
Naujokas
Naujokas
 
Pranešimai: 9
Užsiregistravo: Lapkritis 30th, 2013, 9:06 am
Karma:
Karma:
Increase user’s karma Decrease user’s karma

Re: L2Blaze Administracijos rekomendacijos zalies kurejams

Standartinė NuTuDurns » Gruodis 20th, 2013, 1:11 pm

Eitvydelis geriausiu atveju banais apsert gali, kad tik savo draugus ar donorus apgintu ^^
Vartotojo avataras
NuTuDurns
Naujokas
Naujokas
 
Pranešimai: 9
Užsiregistravo: Lapkritis 30th, 2013, 9:06 am
Karma:
Karma:
Increase user’s karma Decrease user’s karma

Re: L2Blaze Administracijos rekomendacijos zalies kurejams

Standartinė MedMedis » Gruodis 20th, 2013, 2:17 pm

Rekomendacijos yra niekam tikusios ir tinka tik tiems zmonėms kurie patys visiškai nieko nenusimano. Daugybę dalykų galite daryti patys ir tos pinigų sumos bus 20 kartų mažesnės.
MedMedis
Naujokas
Naujokas
 
Pranešimai: 6
Užsiregistravo: Gruodis 20th, 2013, 2:06 pm
Karma:
Karma:
Increase user’s karma Decrease user’s karma

Re: L2Blaze Administracijos rekomendacijos zalies kurejams

Standartinė BoozyWoozy » Gruodis 20th, 2013, 2:36 pm

NuTuDurns rašė:
iMcDi rašė:aly rašė:
Paskutinis mano postas sitam riteriu kare. Skirta butent L2blaze adminui. Negaliu gincytis, L2blaze- sekmingiausias is visu net ne tik lietuvos c6 midu. Tos sekmes pavydi visi kiti servai, del to ir kopijuoja eventus, aprasymus, net serverius.

Bet esme, kodel visi taip hatina l2blaze ir visiskai kitur. Gali sakyt ka nori, Eitvydai, bet tai ka parasysiu apacioj yra 100% tiesa ir tu niekaip to nepaneigsi:
1. Tu parduodi arba tiesiog duodi draugam epic juwes.
2. Tu parduodi arba tiesiog duodi passive skillus.
3. Tu parduodi arba tiesiog duodi overenchantintus itemus.
4. Tu banini zaidejus, kurie yra neparankus tavo draugam.

Del situ 4 tavo veiksmu atsiranda tokios situacijos kaip:
1 situacija. Eilini syki tavo serve kokias 4-5 dienas nepaleidziam nei 1 epico (neskaitant kokio aq). Tada atsiranda serve toks destras nicku VsAll- itemai papliusinti, bet nieko labai nuostabaus. Tada prasideda oly kovos- nepaisant to kad serve oficialiai be musu cl niekas neturi antharo/zako/tezos ir tuo labiau valako, i destra per eile kovu nelimpa jokie debuffai. Bei ir čia nepabaiga. Tas destras vistiek pasikrauna nuo musu olo- gerbiamo pinkelio :D Tada, praeina gerai nepamenu ar pora h, ar diena, jie vel susitinka olimpe, bet si syki, olas draina destra 50% maziau negu vakar (ir tiek dmg nepakeicia uzdejus ant juwes +3) ir dar aisku destras turi lanka +n. Galu gale, vistiek destras prasileidzia, tada mielas draugas VsAllas padaro screena, kaip pinkas pyzdavoja ir vsalla ir eitvyda, ir mielas eitvydelis uzbanina ne tik pinka, bet absoliuciai visus acc, kurie buvo susije su jo ipu (tai gal 12 zmoniu charus + visa epic juwe).
2 situacija. x150 rugsejo 1 startas. Ateinam zaisti su senu clan name ir senais nick (kuriu dauguma anksciau buvo prasileide banus). Viskas vyksta kaip visada, keli zmones darosi baiumo q, kiti jau musa anthara. Prisistato eitvydas, pamato, kad anthara musa nickas Pink. Pist- banas. Pamato mieste nicka Naikis- pist banas. Anthara lieka must bs+necras. Eitvydelis servo rr padaro. Po rr vistiek atsirandam pas anthara- tai kazkaip netiketai esam iskeliami i girana. Po situ ivykiu is 12 zmoniu liko losti 3. Jie aisku normalus bachurai, nefailina- susirinko full epic seta, susifarmino neblogus itemus. Istorijos grand finalas- PRP su full +6 epic juwe, +8 ic setu, +10 ginklais ir dar tikrai nekreivom rankom kazkokiu mistiniu budu prasileidzia nuo kito PRP nicku ,,Missy", kuris taip pat oficialiai turetu buti be juwes ;) Na ir aisku po kazkiek laiko pats missy patradina ir parodo savo full epic juwe ir oe ic seta :D
http://www.youtube.com/watch?v=v_NemUftgqQ 2 min 17 sec

3 situacija. Dabartinis x70 startas. Droziam epicus, kaip dar nesam droze, vel visu charai gerai paturbinti. Olympiada :) Ziaura visus drozia su EE, pinkas visus drozia su OL. Pasirodo PRP nicku SanTa- stunai, sleepai nelipo nei karta per visas dienas, viska oly castina ne tik kad su epicais butu, bet is vis kaip su full buffais. Ginklai visi +10, belekokie augumentai ir t.t. Deja, jie jam nepadeda- pinkas beveik visas kovas sausai sulamdo SanTos PRP, dar overfeedina ziaura, ir herojais tampa ziaura už ee, pinkas už ol. Kita diena po heroju, abu charai banned, be jokios priezasties, parasius i skype- bleizvydas ismeta is kontaktu :D Tai logiskiausias paaiskinimas- nusimines bleizvydas del savo/draugu charu nepatapusiu herojais, pisa banus i kaire ir desine.

BONUS STORY. Kazkada labai graziai su bleizvydu bendravome skypeje, jis manes klausineja, ka reiketu pakeisti serveryje, kad butu dar geriau zaisti. Tai as emiau ir mestelejau itin gera ideja- padaryti oly enchant limita +6 (aisku ir tai neapsaugotu nuo passivu davimo ar ten dar kokiu tatoo). Is pradziu bleizvydas lyg ir sutiko, bet, matyt pasitares su mielais biciuliais, kategoriskai atsisake kazka keisti. Visi, kurie bent kazkiek raukia L2, supranta, kad +6 oly enchant limitas suteiktu daug balanso, ypac prieš donorus ir tikrai tada zymiai daugiau lemtu skill'as o ne litas :)

MORALAS TOKS: visi supranta, kad is to tu uzdirbi ir del to niekas nesmerkia, drozk tuos emigrantus kiek gali iki paskutinio cento, bet tada pradek galvoti ir apie normalius zaidejus, kad butu balansas tarp tavo draugu, donoru ir normaliu zaideju.
Man pvz, butu visiskai pox*j, jeigu begiotu grybai hotspringe su +16 lankais ir +16 epic juwem, bet kai tokie islenda olimpe ir gadina musu visos savaites sunku darba ne tik su juwem, bet dar ir su lempiniais passive skillais, tai tik ir kyla pyktis :)

PEACE, SKAITYK IR DARYK ISVADAS, nes jeigu nedarysi, su laiku liks tik bukaprociai brazilai ir vsallas ten lost :)


Vis dar laukiam atsakymo i sita posta . :roll:

plius1 plius1 plius1 plius1 plius1

girdejau ir maciau kad blaze nemazas onlainas buna , ir tuo paciu mastau, kodel adminas taip kvailai sugadino servo varda, jis čia rase apie servo pakelima ir t,t islaidas, o pamirso svarbiausia gera clano varda kuriuo zaidejai ir remiasi, kam reikia tiem draugam duot tuos epicus ir t,t, neina protingiau kaipnors juos paremt as nesuprantu :DD ir draugeliai geri irgi vaidenasi i treidus su tais epicais :DD tai kam tokiem mazvaikiam duot kanors,labai didelia klaida daro tie adminai, o dar toks online nemazas, nesuprantu as ju :D pagirtina už rizika servo kurime ir už idejas servo, nu bet tokiu nesamoniu nedaryciau :D
BoozyWoozy
Dalyvis
Dalyvis
 
Pranešimai: 36
Užsiregistravo: Spalis 9th, 2013, 7:11 pm
Karma:
Karma:
Increase user’s karma Decrease user’s karma

Re: L2Blaze Administracijos rekomendacijos zalies kurejams

Standartinė BoozyWoozy » Gruodis 20th, 2013, 2:41 pm

BoozyWoozy rašė:
NuTuDurns rašė:
iMcDi rašė:aly rašė:
Paskutinis mano postas sitam riteriu kare. Skirta butent L2blaze adminui. Negaliu gincytis, L2blaze- sekmingiausias is visu net ne tik lietuvos c6 midu. Tos sekmes pavydi visi kiti servai, del to ir kopijuoja eventus, aprasymus, net serverius.

Bet esme, kodel visi taip hatina l2blaze ir visiskai kitur. Gali sakyt ka nori, Eitvydai, bet tai ka parasysiu apacioj yra 100% tiesa ir tu niekaip to nepaneigsi:
1. Tu parduodi arba tiesiog duodi draugam epic juwes.
2. Tu parduodi arba tiesiog duodi passive skillus.
3. Tu parduodi arba tiesiog duodi overenchantintus itemus.
4. Tu banini zaidejus, kurie yra neparankus tavo draugam.

Del situ 4 tavo veiksmu atsiranda tokios situacijos kaip:
1 situacija. Eilini syki tavo serve kokias 4-5 dienas nepaleidziam nei 1 epico (neskaitant kokio aq). Tada atsiranda serve toks destras nicku VsAll- itemai papliusinti, bet nieko labai nuostabaus. Tada prasideda oly kovos- nepaisant to kad serve oficialiai be musu cl niekas neturi antharo/zako/tezos ir tuo labiau valako, i destra per eile kovu nelimpa jokie debuffai. Bei ir čia nepabaiga. Tas destras vistiek pasikrauna nuo musu olo- gerbiamo pinkelio :D Tada, praeina gerai nepamenu ar pora h, ar diena, jie vel susitinka olimpe, bet si syki, olas draina destra 50% maziau negu vakar (ir tiek dmg nepakeicia uzdejus ant juwes +3) ir dar aisku destras turi lanka +n. Galu gale, vistiek destras prasileidzia, tada mielas draugas VsAllas padaro screena, kaip pinkas pyzdavoja ir vsalla ir eitvyda, ir mielas eitvydelis uzbanina ne tik pinka, bet absoliuciai visus acc, kurie buvo susije su jo ipu (tai gal 12 zmoniu charus + visa epic juwe).
2 situacija. x150 rugsejo 1 startas. Ateinam zaisti su senu clan name ir senais nick (kuriu dauguma anksciau buvo prasileide banus). Viskas vyksta kaip visada, keli zmones darosi baiumo q, kiti jau musa anthara. Prisistato eitvydas, pamato, kad anthara musa nickas Pink. Pist- banas. Pamato mieste nicka Naikis- pist banas. Anthara lieka must bs+necras. Eitvydelis servo rr padaro. Po rr vistiek atsirandam pas anthara- tai kazkaip netiketai esam iskeliami i girana. Po situ ivykiu is 12 zmoniu liko losti 3. Jie aisku normalus bachurai, nefailina- susirinko full epic seta, susifarmino neblogus itemus. Istorijos grand finalas- PRP su full +6 epic juwe, +8 ic setu, +10 ginklais ir dar tikrai nekreivom rankom kazkokiu mistiniu budu prasileidzia nuo kito PRP nicku ,,Missy", kuris taip pat oficialiai turetu buti be juwes ;) Na ir aisku po kazkiek laiko pats missy patradina ir parodo savo full epic juwe ir oe ic seta :D
http://www.youtube.com/watch?v=v_NemUftgqQ 2 min 17 sec

3 situacija. Dabartinis x70 startas. Droziam epicus, kaip dar nesam droze, vel visu charai gerai paturbinti. Olympiada :) Ziaura visus drozia su EE, pinkas visus drozia su OL. Pasirodo PRP nicku SanTa- stunai, sleepai nelipo nei karta per visas dienas, viska oly castina ne tik kad su epicais butu, bet is vis kaip su full buffais. Ginklai visi +10, belekokie augumentai ir t.t. Deja, jie jam nepadeda- pinkas beveik visas kovas sausai sulamdo SanTos PRP, dar overfeedina ziaura, ir herojais tampa ziaura už ee, pinkas už ol. Kita diena po heroju, abu charai banned, be jokios priezasties, parasius i skype- bleizvydas ismeta is kontaktu :D Tai logiskiausias paaiskinimas- nusimines bleizvydas del savo/draugu charu nepatapusiu herojais, pisa banus i kaire ir desine.

BONUS STORY. Kazkada labai graziai su bleizvydu bendravome skypeje, jis manes klausineja, ka reiketu pakeisti serveryje, kad butu dar geriau zaisti. Tai as emiau ir mestelejau itin gera ideja- padaryti oly enchant limita +6 (aisku ir tai neapsaugotu nuo passivu davimo ar ten dar kokiu tatoo). Is pradziu bleizvydas lyg ir sutiko, bet, matyt pasitares su mielais biciuliais, kategoriskai atsisake kazka keisti. Visi, kurie bent kazkiek raukia L2, supranta, kad +6 oly enchant limitas suteiktu daug balanso, ypac prieš donorus ir tikrai tada zymiai daugiau lemtu skill'as o ne litas :)

MORALAS TOKS: visi supranta, kad is to tu uzdirbi ir del to niekas nesmerkia, drozk tuos emigrantus kiek gali iki paskutinio cento, bet tada pradek galvoti ir apie normalius zaidejus, kad butu balansas tarp tavo draugu, donoru ir normaliu zaideju.
Man pvz, butu visiskai pox*j, jeigu begiotu grybai hotspringe su +16 lankais ir +16 epic juwem, bet kai tokie islenda olimpe ir gadina musu visos savaites sunku darba ne tik su juwem, bet dar ir su lempiniais passive skillais, tai tik ir kyla pyktis :)

PEACE, SKAITYK IR DARYK ISVADAS, nes jeigu nedarysi, su laiku liks tik bukaprociai brazilai ir vsallas ten lost :)


Vis dar laukiam atsakymo i sita posta . :roll:

plius1 plius1 plius1 plius1 plius1

girdejau ir maciau kad blaze nemazas onlainas buna , ir tuo paciu mastau, kodel adminas taip kvailai sugadino servo varda, jis čia rase apie servo pakelima ir t,t islaidas, o pamirso svarbiausia gera clano varda kuriuo zaidejai ir remiasi, kam reikia tiem draugam duot tuos epicus ir t,t, neina protingiau kaipnors juos paremt as nesuprantu :DD ir draugeliai geri irgi vaidenasi i treidus su tais epicais :DD tai kam tokiem mazvaikiam duot kanors,labai didelia klaida daro tie adminai, o dar toks online nemazas, nesuprantu as ju :D pagirtina už rizika servo kurime ir už idejas servo, nu bet tokiu nesamoniu nedaryciau :D

ir tai nebetie laikai , kad turesi epicus ir niekas neispirks kad juos turi, taigi kaip ir sake matosi puikiai visuose atvejuose.
BoozyWoozy
Dalyvis
Dalyvis
 
Pranešimai: 36
Užsiregistravo: Spalis 9th, 2013, 7:11 pm
Karma:
Karma:
Increase user’s karma Decrease user’s karma

Re: L2Blaze Administracijos rekomendacijos zalies kurejams

Standartinė MedMedis » Gruodis 20th, 2013, 2:48 pm

l2j adminai irgi geri, trina visus postus kad tik blaze naujieno ilgiau ant topico butu :D
MedMedis
Naujokas
Naujokas
 
Pranešimai: 6
Užsiregistravo: Gruodis 20th, 2013, 2:06 pm
Karma:
Karma:
Increase user’s karma Decrease user’s karma

Kitas

Grįžti į L2j serverio kūrimo klausimai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių