| Registruotis Prisijungti Forumas Ieškoti DUK |
www.NsStop.com - Lineage2 Icon
33 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Re: www.NsStop.com - Lineage2 Icon
Teko susidurti su pacanu. Daug žada, du mėnesius mano draugui serverį darė už pinigus ir nieko neišėjo. Tada paprašiau numerio ir paskambinau pats, per telefoną gydė kad drasiai padars serverį dabar nieko neveikia ir tik atsiųsk šaibas. (Ta pačią dieną draugui gydė kad dabar būtent dirba prie to projektuko) taigi aiškus esi 
- DiNamO2001
- Naujokas
nsstop rašė:dbke rašė:Vo jezau su situo kadru neturekit jokiu reikaluSu juo 2 kartus projekta daryt bandem. pirmo projekto pasekmes: Prarastas laikas, pinigai, ir nervai.
Antro projektas: Galvojau pasikeite zmogus nes jis kaip ir čia raso kitiem sake man, kad pasikeite ir t.t. bet ir vel buvo prarasti mano pinigai laikas ir t.t.
Jis nesugeba nieko , tik pyzdelinti. Serva jis pajunginejo 2 ar 3 men vien tik kad online butu. O Apie fixus tai net nekalbu.![]()
Finansiskai jis nieko neisgali padaryti tik liezuviu malti. yra tinginys dzin jam jusu laikas ir pinigai. Prisizada ir nieko nepadaro.
Su juo patyriau tik nuostolius ir netekau pinigu...
Ar čia Donatas Bilevicius nicku KviCK ? Kuris zaidzia soulslegion, dmg bei kartais miduose bei pisa prota visiems adminams visa laika nes nemoka naudotis jokiais serverio menu and so on ? Tas pats???? ok okok ok o ko kok ok okokokok okok ok
nagrinejant sia situacija toliau - atsikertu.
antrarusiai projektai su ribotu finansavimu - siuo atveju tu buvai finansuotojas, as pats sprendziau ka ir kaip daryt - neteikia jokios naudos ir nesuteikia impulso, motyvacijos kazka daryt. gg
variantas 2 - jeigu čia koks nors kitas zmogus - apsireiskit bent su kokiais identifikaciniais duomenimis kad galeciau isnagrineti realia situacija kuri buvo, o ne barstykit neargumentuotus teiginius.
btw, čia yra kaip visuomenes veikejo page o ne serveriu devo.
didieji serveriu kurejai, lenkiuosi prieš jus.
DiNamO2001 rašė:Teko susidurti su pacanu. Daug žada, du mėnesius mano draugui serverį darė už pinigus ir nieko neišėjo. Tada paprašiau numerio ir paskambinau pats, per telefoną gydė kad drasiai padars serverį dabar nieko neveikia ir tik atsiųsk šaibas. (Ta pačią dieną draugui gydė kad dabar būtent dirba prie to projektuko) taigi aiškus esi
Ar tavo draugelis yra nicku "mauglis" ar kažkas panasaus?
Jeigu taip, problemos velgi buvo del finansavimo, durnu nuomoniu/ideju bei kitu objektyviu priezasciu.
Serverius prie prisidejimo leidziant ar kitu dalyku esu atlikes (ta prasme tiesiog serveri), jeigu buvo prasyti prisideti leidziant - nebe mano problemos, nes mazeja finansine nauda ir nėra jokio stimulo.
Beto velgi, prasau identifikuoti normaliai.
Taipogi noreciau priminti, kad pirmas lietuviskasis ever midas su bufferiu yra niekieno kito o mano.
Paskutinį kartą redagavo nsstop Sausis 30th, 2015, 4:43 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

nsstop - Naujokas
DiNamO2001 rašė:Teko susidurti su pacanu. Daug žada, du mėnesius mano draugui serverį darė už pinigus ir nieko neišėjo. Tada paprašiau numerio ir paskambinau pats, per telefoną gydė kad drasiai padars serverį dabar nieko neveikia ir tik atsiųsk šaibas. (Ta pačią dieną draugui gydė kad dabar būtent dirba prie to projektuko) taigi aiškus esi
Nu va ne vienas as su tavim susiduriau
Durnas gotas esi, kad dar lendi tiek prisisikes čia.
dbke rašė:DiNamO2001 rašė:Teko susidurti su pacanu. Daug žada, du mėnesius mano draugui serverį darė už pinigus ir nieko neišėjo. Tada paprašiau numerio ir paskambinau pats, per telefoną gydė kad drasiai padars serverį dabar nieko neveikia ir tik atsiųsk šaibas. (Ta pačią dieną draugui gydė kad dabar būtent dirba prie to projektuko) taigi aiškus esi
Nu va ne vienas as su tavim susiduriau![]()
Durnas gotas esi, kad dar lendi tiek prisisikes čia.
Kas čia prisisikes ?
-

nsstop - Naujokas
nsstop rašė:DiNamO2001 rašė:Teko susidurti su pacanu. Daug žada, du mėnesius mano draugui serverį darė už pinigus ir nieko neišėjo. Tada paprašiau numerio ir paskambinau pats, per telefoną gydė kad drasiai padars serverį dabar nieko neveikia ir tik atsiųsk šaibas. (Ta pačią dieną draugui gydė kad dabar būtent dirba prie to projektuko) taigi aiškus esi
Jeigu taip, problemos velgi buvo del finansavimo, durnu nuomoniu/ideju bei kitu objektyviu priezasciu.
Serverius prie prisidejimo leidziant ar kitu dalyku esu atlikes (ta prasme tiesiog serveri), jeigu buvo prasyti prisideti leidziant - nebe mano problemos, nes mazeja finansine nauda ir nėra jokio stimulo.
Taipogi noreciau priminti, kad pirmas lietuviskasis ever midas su bufferiu yra niekieno kito o mano.
Pasigaves esi tai nuskęsk, laisvas.
P.S. Tai ką vadini argumentuotais atsakymais yra tik pacano atmazai
Paskutinį kartą redagavo DiNamO2001 Sausis 30th, 2015, 4:50 pm. Iš viso redaguota 2 kartus.
- DiNamO2001
- Naujokas
Tu dziumbras.
Patikimi Adrenaline bot keys 14eu/men. (EN VERSION)
{ Bylinski4skype }
- PinkIsWine
- Užkietėjęs dalyvis
DiNamO2001 rašė:nsstop rašė:DiNamO2001 rašė:Teko susidurti su pacanu. Daug žada, du mėnesius mano draugui serverį darė už pinigus ir nieko neišėjo. Tada paprašiau numerio ir paskambinau pats, per telefoną gydė kad drasiai padars serverį dabar nieko neveikia ir tik atsiųsk šaibas. (Ta pačią dieną draugui gydė kad dabar būtent dirba prie to projektuko) taigi aiškus esi
Pasigaves esi tai nuskęsk, laisvas.
Problemos su galva/minciu issireiskimu/saviraiska ar kokiais kitais dalykais ?:))))
ir pakartosiu dar karta
PRIE KO čia SERVERIAI ? topicas ne del ju ir ne apie juos kam tos nuoskaudos
-

nsstop - Naujokas
Žodžiu nsstop, užmigai ant laurų
Nusispjaut visiems, kad ten tavo pirmas servas buvo su bufferiu, sveikinu, scriptą adaptavai iš kitur.
Geriausias developeris Lietuvoje? Parašyk žmogui skype erlandys56 jis tau užduos porą klausimų apie l2j developinimą ir pažiūrėsim ant kiek esi geriausias.
Tavęs niekur nemačiau jau gal du metai, o kiek pas kitus dirbai ir viską suvarai ant jų idėjų ir finansavimo galima suprasti, koks esi grybas. Nesi pageidaujamas L2j.lt, bye.
Geriausias developeris Lietuvoje? Parašyk žmogui skype erlandys56 jis tau užduos porą klausimų apie l2j developinimą ir pažiūrėsim ant kiek esi geriausias.
Tavęs niekur nemačiau jau gal du metai, o kiek pas kitus dirbai ir viską suvarai ant jų idėjų ir finansavimo galima suprasti, koks esi grybas. Nesi pageidaujamas L2j.lt, bye.
zemaitis rašė:Žodžiu nsstop, užmigai ant laurųNusispjaut visiems, kad ten tavo pirmas servas buvo su bufferiu, sveikinu, scriptą adaptavai iš kitur.
Mldc, tokius gotus kaip nsstopas reikia visur blokuoti.
33 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių

EN