| Registruotis Prisijungti Forumas Ieškoti DUK |
Remordeo CP devochki
Re: Remordeo CP devochki
speliok toliau chaosini kaili
-

sunerimesvjxas - Dažnas dalyvis
sunerimesvjxas rašė:speliok toliau chaosini kaili
oi kaip as noreciau pažiūrėti dabar i ta tavo ziurkiska snukeli:))) bet kaip ir sakiau,tesugebi klaviatura mynkit
prilek pasnekesim sude =/
-

sunerimesvjxas - Dažnas dalyvis
sunerimesvjxas rašė:prilek pasnekesim sude =/

swx Tomai Dovidaviciau
p.s. mama fotkino?
p.s.s. 863711265
Paskutinį kartą redagavo Chaos Kovas 23rd, 2014, 12:38 am. Iš viso redaguota 1 kartą.
Chaos rašė:PinkIsWine rašė:Kur ji čia yra matai daznai i kieme nelendu gi noliferis esu
veliau pagalvojau kad ten be 18 neileidzia,tai poxui
kas del thorno,tai speju tu nuo jo taip per ausi gautum,kad maza nepasirodytu,bet itariu kad bazara toki imuses nes slepies visada už to monitoriaus. o ir realybej speju už tevo ar motinos sleptumeis,taip kad bbz,eik miegot,ryt i mokykla. 8 klase daug reiskia.
ir ka tu čia dar sneki kazka apie blackreigna?DDDDDDDDDD
Butu ileide , draugeli zinaijj gi Bl*t visi 19 :O
Na apie blackreign nezinai tai pridaryk pydare, pats atsiradai čia daug zinantis bet bijai pasirodyt pats ir parasyt man tai kazinau. O kalbant apie thorna jis duhas tiesiog dzin man.
yolo swag tu Gai**s ownd ;O
Patikimi Adrenaline bot keys 14eu/men. (EN VERSION)
{ Bylinski4skype }
- PinkIsWine
- Užkietėjęs dalyvis
PinkIsWine rašė:Chaos rašė:PinkIsWine rašė:Kur ji čia yra matai daznai i kieme nelendu gi noliferis esu
veliau pagalvojau kad ten be 18 neileidzia,tai poxui
kas del thorno,tai speju tu nuo jo taip per ausi gautum,kad maza nepasirodytu,bet itariu kad bazara toki imuses nes slepies visada už to monitoriaus. o ir realybej speju už tevo ar motinos sleptumeis,taip kad bbz,eik miegot,ryt i mokykla. 8 klase daug reiskia.
ir ka tu čia dar sneki kazka apie blackreigna?DDDDDDDDDD
Butu ileide , draugeli zinaijj gi Bl*t visi 19 :O
Na apie blackreign nezinai tai pridaryk pydare, pats atsiradai čia daug zinantis bet bijai pasirodyt pats ir parasyt man tai kazinau. O kalbant apie thorna jis duhas tiesiog dzin man.
yolo swag tu Gai**s ownd ;O
oi blee:) noreciau pažiūrėti kaip tu man akis i aki pasakytum kazka panasaus. tai davai,atlek ryt iki fabu ar baltupiu,kad ir mandarino kokio,nemusiu as taves gi,teisinej valstybej gyvenam vis del to;) seip noreciau i akis pažiūrėti
o kuom blackreignas tavo demesi taip patrauke?:DDD
vapse,as nesuprantu kaip as iki tokio lygio nusileidau kad su tokiu kaip tu dar kazka diskutuoju
Tai ko tu bijai save pasirodyti gi sakei bendruju pazystamu visko turim drauwgeli, tai pakvieskite i fajaboka drauge mielas
))****
Nezinai ir nesuprasi blackreign bairiu :////
{ Bylinski4skype }
- PinkIsWine
- Užkietėjęs dalyvis
PinkIsWine rašė:Tai ko tu bijai save pasirodyti gi sakei bendruju pazystamu visko turim drauwgeli, tai pakvieskite i fajaboka drauge mielas))****
ka tu vel mali čia savo nesamones
siulau as tau normaliai,atvaryk ryt iki cileko mandarine,pastatysiu alaus,ar kolos,jei alaus dar negalima. pasiimk draugelius,pusbrolius,teva,ar savo draugeli tomuka is jurbarko
ir siulau as tau susitikt,pabazarint o tu man vel is naujo mali savo dainele "bijai pasirodyt,pakviesk i fb"
Tau tau sunku pasirodyti kas esi , as nesuprantu taves Chaosai. Jei pastatia kokakolos atvarau :*
{ Bylinski4skype }
- PinkIsWine
- Užkietėjęs dalyvis
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

EN