Registruotis    Prisijungti    Forumas    Ieškoti    DUK

Ka l2.eu kariai ?

Liepsnojančios diskusijos, stūmimai, teisybės ieškojimai, kovojimas prieš vėjo malūnus, viskas čia (sveiko proto ribose).

Re: Ka l2.eu kariai ?

Standartinė VisaTiesa » Gruodis 14th, 2011, 5:40 pm

Jo tik ima ir boxina visi,K**va kuo tu mastai? Ir beto jai butu randomynas,tai naciort tie clanai? gerai eik lost,nes ant lwl atsiliksi :<
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
VisaTiesa
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis

Increase user’s karma Decrease user’s karma

Standartinė Inhalation » Gruodis 14th, 2011, 6:36 pm

Oly ant GOD tik su 4 rd, o dar plius nenaujas servas, tai svajok toliau su tokiom priezastim kalbi ir nusisneki :D cs sakai? susirinks koks klaniukas 85+ lakstisit jus ten kaip valkatos nezinosit kur sleptis :D, susiradai argumentu :D kas ten dar sake heavy nuo 10 ryto ar kada, usa visadiena heavy visi servai beveik buna :D boxai, man dzin ant ju tegu boxina man nekliuda, ka tu nuo boxu kraunies :D? papildomas pvp tik ;D kas dar nepatinka, awakening tos dovaneles :D jauciu jum ne delto zapladlo ka usa yra jos ir gadina zaidima, man tai atvirksciai atrodo ka jum zapadlo ka ant eu nėra ;D sufailinot karoc ant usa i eu isejot daba devibes darot, abu globala abu blt vienodi kur norit ti loskyt nemale šudo, man asmeniskai usa geresnis serveris ir piskyt prota kiek noryt man dzin, jai noryt kanors irodyt geriau nesistenkit, noryt ka visi su jumis sutiktu, padalinkit gal pinigu ka pereitu visi i eu nes ten super servas daugiau nėra tokiu, gal kas uzkips :D o dar apie tuos visokius pvperiukius ar vaikus kur lose jei is 40 lvl neislipot tai ir nieko nematet :D
Random avatar
Inhalation
Dalyvis
Dalyvis

Standartinė marens22 » Gruodis 15th, 2011, 12:53 pm

tipo lineage2.com USA servas ? :D , l2.com yra anglu? as asmeniskai nesigaudau juose : D losiu tam lineage2.com ir online tikrai nesiskundziu losiu shilen serve yra pilna pvp ir i kama greit pp susirenka viskas normaliai ten :D
marens22
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis

Standartinė vilmisv » Gruodis 15th, 2011, 2:36 pm

sakot USa servuose palengivinmas yra paprasciausiai seip gal jau yra atsibode tie c b grade armorai ir nėra tolko juo čia gamint juk čia tuos servus sukure del god o ne del seno l2 tai ir del to palengvinta...
man pvz neydomu jau kurti tuos c b a s grade armorus jau jie pernelyk atsibode visas veiksmas prasideda nuo 86lwl
Paveikslėlis
vilmisv
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis

Standartinė Auksaplaukis » Gruodis 16th, 2011, 1:30 am

a s grade amrorai atrodo best.... ir daug idomiau kai zaidi serve kur juos susirinkt reikia o ne dovanas gauni ;D isws kaip pwp serve, turiu screenu ir nufilmuota kaip lineage2.eu nėra kur kojos padet nei adene nei gludine, buvau ir com globale nieko panasaus nemaciau ;) palygunau abu .com gauni dovanas. betkoks noobas turi s gr. eu pasifamrint reikia. beto daug smagiau kai graziausia l2 world sukurta s gr seta turi uzsifarmine o ne keivienas noob. vnzdz fail ir tiek
Auksaplaukis
Naujokas
Naujokas

Standartinė marens22 » Gruodis 16th, 2011, 10:57 am

....! Jeigu nori farmint eik i pvp noobas farmint .: D As asmeniskai labiau amerikieciu globala palaikau :D Farminkis b a s s80 s85 grd. Nekalbu apie morai vorpal elegia ir kur dar 3 nauji R grade .. Zaisi ir prazilsi . Nori farmint s grade eik i c6 ir losk laimingas .. Rink matsus ir gamink
marens22
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis

Standartinė vilmisv » Gruodis 16th, 2011, 5:13 pm

nu as ir taip sakau jei jum patinka s grade armorai tai eikit i c6 :D nueikit i koki sunkiu reitu serva ir farminkit ir tam eu serve fail jeigu 16+ gun usipliusina tai čia fail biski
Paveikslėlis
vilmisv
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis

Ankstesnis

Grįžti į Flame

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių