Registruotis    Prisijungti    Forumas    Ieškoti    DUK

ARCHAGE OP OP

Vieta diskusijoms nesusijusioms su Lineage 2, kitaip sakant rašykit ką norit ir kiek norit

Re: ARCHAGE OP OP

Standartinė xXxYyYxXx » Lapkritis 8th, 2016, 6:08 pm

Sveikas. nėra ka ten daug sneket.. man asmeniskai nevertas demesio zaidimas. Desimt metu atgal ziurint i toki zaidima gal ir galima butu kazka sneket bet zinant kad tuoj 2017 tai..
Vartotojo avataras
xXxYyYxXx
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis

Increase user’s karma Decrease user’s karma

Standartinė adidaskipowa » Lapkritis 8th, 2016, 7:09 pm

gree rašė:Matos zmogus is gero medzio iskrites , bande kazka irodyt . Tokiu čia pilna net nikas mastyrintas kazkoks , stopudovai palose , kokioj geresnej konstoj ketrawarsuose , dabar isaugo dideli sparnai ir ateina i forma tvarkos daryt pisas i akis bando is saves pavaizduot kazka , buk paprastenis ir nekisk savo nosies jei nesi tikras ka kalbi o ka tu ten norejai pasaktyt niekam neidomu ,pasikartosiu sakyk savo draugams ,savo konstos draugas o ne man ar kitiem svetimem jei begalvis esi :)

čia man ? Nes as c6 sudu nelosiu o kas h5 eu mid servus losia zino kas as esu ir kaip as losiu
adidaskipowa
Naujokas
Naujokas

Standartinė gree » Lapkritis 9th, 2016, 9:26 am

xXxYyYxXx rašė:Sveikas. nėra ka ten daug sneket.. man asmeniskai nevertas demesio zaidimas. Desimt metu atgal ziurint i toki zaidima gal ir galima butu kazka sneket bet zinant kad tuoj 2017 tai..

Tai zinok as ir nesitikiu kad tas game kabins 2 metus , uzpiso l2 nebera ka ten veikt , visi csgo / lol pisau n* dalbajobynas kazkokie retardai zaidzia pastoviai nervuotis , o čia zjbs ramus games chilini, no stress , no panic , Raid masspvp tiek kad dahuja gamybos ferminimo , ir plius bus wipe zmoniu dahuja competion dahuja irgi . Na o gal turit kazka geriau pasiulyti is mmorpg xXxYyYxXx"?
Vartotojo avataras
gree
Dalyvis
Dalyvis

Standartinė gree » Lapkritis 9th, 2016, 9:29 am

adidaskipowa rašė:
gree rašė:Matos zmogus is gero medzio iskrites , bande kazka irodyt . Tokiu čia pilna net nikas mastyrintas kazkoks , stopudovai palose , kokioj geresnej konstoj ketrawarsuose , dabar isaugo dideli sparnai ir ateina i forma tvarkos daryt pisas i akis bando is saves pavaizduot kazka , buk paprastenis ir nekisk savo nosies jei nesi tikras ka kalbi o ka tu ten norejai pasaktyt niekam neidomu ,pasikartosiu sakyk savo draugams ,savo konstos draugas o ne man ar kitiem svetimem jei begalvis esi :)

čia man ? Nes as c6 sudu nelosiu o kas h5 eu mid servus losia zino kas as esu ir kaip as losiu

dzin yra ar tu c6 ar h5 , pisk n* i sona nesipises i akis 8-)
Vartotojo avataras
gree
Dalyvis
Dalyvis

Standartinė xXxYyYxXx » Lapkritis 9th, 2016, 10:55 am

guild wars 2 ten bent skillo reikalauja kaip per lola
Vartotojo avataras
xXxYyYxXx
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis