Registruotis    Prisijungti    Forumas    Ieškoti    DUK

VA KUR TIKRAS LINEAGE!!!!

Liepsnojančios diskusijos, stūmimai, teisybės ieškojimai, kovojimas prieš vėjo malūnus, viskas čia (sveiko proto ribose).

Re: VA KUR TIKRAS LINEAGE!!!!

Standartinė Rei. » Gruodis 5th, 2011, 7:05 pm

Jie žaidžia vien c6,nes kitu korniku daugiau nėra situose topose,nebent tik su mažu online,todėl ir sėdi nieko naujo nemate. Čia bėja apie tuos kurie tik c6 sėdi,pripažystu ir aš viena dalyką aš irgi nolafinau vien tik c6,ir man užpiso jau ten sedėt tas pats per tapati,susirenki tts juwe,a/s itemus,nu dar gal epicka koki viskas žaidimo kulminacija... tai nafik išvis ten žaist kaip pažaides and mid rate kokia savaite viska turi ir renki pvp kaip pvp serve tai bbž... koks tolkas žaist? L2 turi būti ilgalaikis žaidimas,o ne kad savaite,dvi ir davai i kita serva. nėra tikslo sedėt kronikose kurios jau atgyveno savo,taip aš pritariu daug kam tai įsimintini laikai,geros masofkės ir bla bla bla bla. Bet šeip sulyginus masofkes c4-c6 su naujom chronikom tai pp vs pp c4-c6 trukmė : MAX 2-3 min naujos chronikos pp vs pp ~5 min žiurint kokie rate dar. Išvada tik tokia galiu pasakyt kad galit peikt tas naujas chronikas,koks skirtumas,visvien greitu laiku užpis kurinėt tuos c6. Nes jie po savaitės/ menėsio jau ju nebėra,vėl wipina. Ir toliau burundukai kurie nemėgsta naujoviu kimarina tas kelias savaites be jokio pointo. Dabar iš naujesniu chroniku ant bet kokiu rate (išskyrus Visus pvp servukus) gameplay trukmė ~1-2 mėn. Nes ne viskas lengva,kaip atrodo ant c6 vienas gali kalnus nuverst. ant naujesniu chroniku susirinksi dyn setuka o paskui pyzdec,galėsi eit stumdyt ews... ;D nes be parčio/dviejų nieko nepadarys. Tad karočia aš čia per daug prirašiau jaučiu užpis skaityt,tad sakau nesipeškit nes visu nuomuonės SKIRTINGOS.
Rei.
Naujokas
Naujokas

Increase user’s karma Decrease user’s karma

Standartinė aatgpta2 » Gruodis 5th, 2011, 7:07 pm

apie kokia savaite kalbi, tai tu nelosk mid kur savaite laiko.... losk x5... nu ir susiveiki itemus ten epic ir taskaisi clan ws clan.. pats smagumas....GF SAUSAS
aatgpta2
Naujokas
Naujokas

Standartinė Rei. » Gruodis 5th, 2011, 7:13 pm

LOL GF sausas prie ko čia tas? :DDD tu nebepjauk vyras,kad ir x5 ? ir ką? 1 mėn pažaisi 2 mėn pažaisi ir viska turėsi nes lengva susirinkt,ble juokdarys.

Apie GoD: jai jums kosmosas kad yra 4 profkės,ir visi STR/DEX/INT/WIT/CON ir pnš padidinti tai nežinau,kad tie statsai padidinti nesijaučia kol neesi 85 lv.4 profkės padarytos tam kad būtu tik 8 hero. IR i 1 mėn galima sukovot tik 50 kovu,t.y padarytas oly kovu limitas. ne taip kaip c6,eini kiek nori ir renki ten šimtais tuos pts,be jokio pointo.. :D
Rei.
Naujokas
Naujokas

Standartinė yomayo123 » Gruodis 5th, 2011, 7:33 pm

AION zymiai geresnis negu GOD ten nors nesvyti viskas kaip gode ir mobai ne klounai, god tik darzelinukam zaist mano manymu.
Class: Human
Profesija:Valkata/Bomžas
yomayo123
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis

Standartinė aatgpta2 » Gruodis 5th, 2011, 8:10 pm

yomayo123 rašė:AION zymiai geresnis negu GOD ten nors nesvyti viskas kaip gode ir mobai ne klounai, god tik darzelinukam zaist mano manymu.

pritariu tau. 8 hero ..... meslas paskutinis... l2 kaip tik skirtas tik oly kovom.... visas smagumas o dbr 50kovu.... failas
aatgpta2
Naujokas
Naujokas

Standartinė Rei. » Gruodis 6th, 2011, 6:40 pm

aatgpta2 rašė:
yomayo123 rašė:AION zymiai geresnis negu GOD ten nors nesvyti viskas kaip gode ir mobai ne klounai, god tik darzelinukam zaist mano manymu.

pritariu tau. 8 hero ..... meslas paskutinis... l2 kaip tik skirtas tik oly kovom.... visas smagumas o dbr 50kovu.... failas

L2 žaidimas skirtas - komandiniam žaidimui,susipažint su kitais žmonėm,ir linksmai pažaist o ne dėl oly,ne dėl to buvo l2 kuriamas jai tu toks bukas kad tau tik OLY te rūpi tai bbd aš ant tavęs,kvailys esi paskutinis.
Rei.
Naujokas
Naujokas

Ankstesnis

Grįžti į Flame

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių