| Registruotis Prisijungti Forumas Ieškoti DUK |
#MAMAVAHUYE @ PvPZona.com #Frapziukai
Re: #MAMAVAHUYE @ PvPZona.com #Frapziukai
tu man normalu adresa Dux**s duok o ne lidlo Bl*t,ar tu tam lidle gyveni ciohnutas?krw parduotuves adresa vaikis kisa man,pasol ti naxui ,lidlas ir pas mane yra ner ten ko man i ta lidla vilktis siuksle tu,susitinkam nuosaliau o ne prie zmoniu kruvos siuksle tu ka tu vps supranti 18ini mamyciuk jeigu adresu ismikciot savo namu nesugebi
p.s. tu duheliu nesijauti kiekvienam topike apie mamas snekedamas?
guxas69x rašė:hahahahhace typo faken ryzhas?
2k17 komentaras
dominuoju rašė:tu man normalu adresa Dux**s duok o ne lidlo Bl*t,ar tu tam lidle gyveni ciohnutas?krw parduotuves adresa vaikis kisa man,pasol ti naxui ,lidlas ir pas mane yra ner ten ko man i ta lidla vilktis siuksle tu,susitinkam nuosaliau o ne prie zmoniu kruvos siuksle tu ka tu vps supranti 18ini mamyciuk jeigu adresu ismikciot savo namu nesugebi
o tu debilu nesijauti?Graudu skaityt tavo komentarus
dominuoju rašė:tu man normalu adresa Dux**s duok o ne lidlo Bl*t,ar tu tam lidle gyveni ciohnutas?krw parduotuves adresa vaikis kisa man,pasol ti naxui ,lidlas ir pas mane yra ner ten ko man i ta lidla vilktis siuksle tu,susitinkam nuosaliau o ne prie zmoniu kruvos siuksle tu ka tu vps supranti 18ini mamyciuk jeigu adresu ismikciot savo namu nesugebi
XD Tu geriau jau pradek vaziuoti siuksle.
Jeigu nori nuosaliau, tai galim lidlo stovejimo aiksteleje susitikti arba prie lidlo kasio . (už lidlo)
#Baigiau#Pisti#Mamas
-

Norfa - Dažnas dalyvis
Norfa rašė:dominuoju rašė:tu man normalu adresa Dux**s duok o ne lidlo Bl*t,ar tu tam lidle gyveni ciohnutas?krw parduotuves adresa vaikis kisa man,pasol ti naxui ,lidlas ir pas mane yra ner ten ko man i ta lidla vilktis siuksle tu,susitinkam nuosaliau o ne prie zmoniu kruvos siuksle tu ka tu vps supranti 18ini mamyciuk jeigu adresu ismikciot savo namu nesugebi
XD Tu geriau jau pradek vaziuoti siuksle.Nes zodis - ne zvirblis
![]()
Jeigu nori nuosaliau, tai galim lidlo stovejimo aiksteleje susitikti arba prie lidlo kasio . (už lidlo)
sako prie lidlo kases susitinkam
ir kokia tau nuosali vieta stovejimo aikstele? .......nesuprantu tu čia rimtai susibegt nori ar tik prikola is saves darai?
2k17 komentaras
fQQQ rašė:Esu zaides su jais duhai ir tiek )))![]()
kiek failina čia tipo po 5 dienu frapso viska sudejo
dominuoju rašė:Norfa rašė:dominuoju rašė:tu man normalu adresa Dux**s duok o ne lidlo Bl*t,ar tu tam lidle gyveni ciohnutas?krw parduotuves adresa vaikis kisa man,pasol ti naxui ,lidlas ir pas mane yra ner ten ko man i ta lidla vilktis siuksle tu,susitinkam nuosaliau o ne prie zmoniu kruvos siuksle tu ka tu vps supranti 18ini mamyciuk jeigu adresu ismikciot savo namu nesugebi
XD Tu geriau jau pradek vaziuoti siuksle.Nes zodis - ne zvirblis
![]()
Jeigu nori nuosaliau, tai galim lidlo stovejimo aiksteleje susitikti arba prie lidlo kasio . (už lidlo)DDDDDDDDDDDdd krc trolintojas 2k16 apie mamas geriau patrolink kazka,geriau sugebi
Stai, čia yra stovejimo aikstele, kurioje galime susitikti
http://www.part.lt/img/750afd47997f1bc6 ... f8e990.JPG
Ir stai, krepsinio aikstele, kurioje galime susitikti
http://www.part.lt/img/ebdb886201161bf1 ... 85a463.JPG
Sor
#Baigiau#Pisti#Mamas
-

Norfa - Dažnas dalyvis
kokia nuosali vieta prie daugiabuciu, nu tu paliubomu dalbajobas......jeigu noresi susibegt adresa NAMU KUR GYVENI i pm,geriau dauzyt tavo morda prie tavo motkos merdijancios,nei prie 100 langu+pabegt turesi kur 18ini vafli
Paskutinį kartą redagavo dominuoju Spalis 9th, 2016, 5:05 pm. Iš viso redaguota 5 kartus.
2k17 komentaras
dominuoju rašė:kokia nuosali vieta prie daugiabuciu, nu tu paliubomu dalbajobas......jeigu noresi susibegt adresa NAMU KUR GYVENI i pm,geriau dauzyt tavo morda prie tavo motkos merdijancios,nei prie 100 langu+pabegt turesi kur 18ini vafli
Tu debilas? XD tai nahui tau adresas, jeigu tu bijai langu ir zmoniu? Tu mane jau tikrai uzpisai. Vyturio gatve, 9 namas. prieš pat nama , yra lidlas. AS gyvenu , tame name. As taves laukiu 22h. lauksiu 30min.. Prasau, nebuk duhas.. Ir sakyk ar vaziuosi ar ne, nes nenoriu svaistyti savo laiko. (Ryt i mokykla)
#Baigiau#Pisti#Mamas
-

Norfa - Dažnas dalyvis
Norfa rašė:dominuoju rašė:kokia nuosali vieta prie daugiabuciu, nu tu paliubomu dalbajobas......jeigu noresi susibegt adresa NAMU KUR GYVENI i pm,geriau dauzyt tavo morda prie tavo motkos merdijancios,nei prie 100 langu+pabegt turesi kur 18ini vafli
Tu debilas? XD tai nahui tau adresas, jeigu tu bijai langu ir zmoniu? Tu mane jau tikrai uzpisai. Vyturio gatve, 9 namas. prieš pat nama , yra lidlas. AS gyvenu , tame name. As taves laukiu 22h. lauksiu 30min.. Prasau, nebuk duhas.. Ir sakyk ar vaziuosi ar ne, nes nenoriu svaistyti savo laiko. (Ryt i mokykla)
laiptynei gyveni? ar per langa tave pasaukt reikes?
Paskutinį kartą redagavo dominuoju Spalis 9th, 2016, 5:14 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
2k17 komentaras
Grįžti į Visa kita / Spamerių kampelis
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių

EN