| Registruotis Prisijungti Forumas Ieškoti DUK |
Interlude.Su visi laukiami!
Re: Interlude.Su visi laukiami!
Erotic rašė:baiges bazaras shLepshenko?
XD Ne, tiesiog susimasciau jog su kaimisku zmogum , kurio IQ vidurkis siekia vos 50, neverta bendrauti.
#Baigiau#Pisti#Mamas
-

Norfa - Dažnas dalyvis
Norfa rašė:Erotic rašė:baiges bazaras shLepshenko?
XD Ne, tiesiog susimasciau jog su kaimisku zmogum , kurio IQ vidurkis siekia vos 50, neverta bendrauti.Nebus kartais tavo antras slapyvardis "dominuoju"?
))) Ar jus tiesiog is to pacio kaimo su tokia pacia logika ir tuo paciu mastymu?
mAN ATRODO KAD KAIP TU sakai didelio iq ir intelekto zmones net neina i sitokius forumus taip kad atsibusk i realybe mieste tu krv
Man tai juokas ima kaip iš erotico, gi metai kokie prieš, visi duhindavo tave jokiam normaliam cp nebuvai, o dabar čia pasiseke ikliūti į cp į kūri tu ten nieka nereiški tik dėl skaičiaus ir bandai dabar čia kažką primesti
Erotic rašė:Norfa rašė:Erotic rašė:baiges bazaras shLepshenko?
XD Ne, tiesiog susimasciau jog su kaimisku zmogum , kurio IQ vidurkis siekia vos 50, neverta bendrauti.Nebus kartais tavo antras slapyvardis "dominuoju"?
))) Ar jus tiesiog is to pacio kaimo su tokia pacia logika ir tuo paciu mastymu?
mAN ATRODO KAD KAIP TU sakai didelio iq ir intelekto zmones net neina i sitokius forumus taip kad atsibusk i realybe mieste tu krv
-_-
#Baigiau#Pisti#Mamas
-

Norfa - Dažnas dalyvis
narkoscik rašė:Man tai juokas ima kaip iš erotico, gi metai kokie prieš, visi duhindavo tave jokiam normaliam cp nebuvai, o dabar čia pasiseke ikliūti į cp į kūri tu ten nieka nereiški tik dėl skaičiaus ir bandai dabar čia kažką primesti
Aha visi duxina gi shotus nesioju. O tu turi cp?
narkoscik rašė:Man tai juokas ima kaip iš erotico, gi metai kokie prieš, visi duhindavo tave jokiam normaliam cp nebuvai, o dabar čia pasiseke ikliūti į cp į kūri tu ten nieka nereiški tik dėl skaičiaus ir bandai dabar čia kažką primesti
Na dabar ir ne ka normalesni cp susirado. No offence.

-

69ant69nas69 - Dažnas dalyvis
jUS visi kieciausi. dbr pisat is čia nes nesupratot koks tikslas sios temos lavonai 
Erotic rašė:narkoscik rašė:Man tai juokas ima kaip iš erotico, gi metai kokie prieš, visi duhindavo tave jokiam normaliam cp nebuvai, o dabar čia pasiseke ikliūti į cp į kūri tu ten nieka nereiški tik dėl skaičiaus ir bandai dabar čia kažką primesti
Aha visi duxina gi shotus nesioju. O tu turi cp?
Na pas tave tikrai neisiu, nes man kažkada pakako tavo to klykstančio balso klausyti. Nieko blogo aš nesakau, tik neišsikelk taip, nes juokingai atrodo
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

EN