Registruotis    Prisijungti    Forumas    Ieškoti    DUK

Apie pvp serverius?

Liepsnojančios diskusijos, stūmimai, teisybės ieškojimai, kovojimas prieš vėjo malūnus, viskas čia (sveiko proto ribose).

Apie pvp serverius?

Standartinė Bilobaitas » Birželis 4th, 2016, 3:22 pm

Sveiki. Taigi kaip matau į dieną gal po keletą postų, kurių temos būna vienodos, ir kalbant apie tuos postus visi ieško c6 pvp serverio.
Koks tai serveris?
Turintys gerų idėjų, ar žinantys kokio serverio norit, parašykite man į skypę savo idėją, ir galbūt aš ją išpildysiu.
Skype ID: bilobaitas
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Bilobaitas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis

Increase user’s karma Decrease user’s karma

Re: Apie pvp serverius?

Standartinė DOM1NUOJU » Birželis 5th, 2016, 12:52 pm

Bilobaitas rašė:Sveiki. Taigi kaip matau į dieną gal po keletą postų, kurių temos būna vienodos, ir kalbant apie tuos postus visi ieško c6 pvp serverio.
Koks tai serveris?
Turintys gerų idėjų, ar žinantys kokio serverio norit, parašykite man į skypę savo idėją, ir galbūt aš ją išpildysiu.
Skype ID: bilobaitas

kiekvieno zaidejo skirtingi poreikiai,sekmes visiems itinkant. darai serveri pagal savo nuomone,arba jis patiks liaudei arba ne, 50/50, o jei pagal kiekvieno nono nuomone darysi serveri,vieniem reikes mana potu,kitiems ne, ka tada darysi? pusei zaideju duosi mana potus,puse ne? lengvas pavizdis tau,galvok ka darai. serveris turi but unikalus, o ne is l2joto istraukta informacija is beviltisku zaideju.
Random avatar
DOM1NUOJU
Dalyvis
Dalyvis

Standartinė zemaitis » Birželis 5th, 2016, 12:55 pm

Ziurek i tai kas yra populiaru ir ieskok trukumu pas juos, tau esme kazka pagerinto padaryt o ne pernaujo visa dvirati isradinet.
Vartotojo avataras
zemaitis
Administracija
Administracija

Standartinė olyservas2 » Birželis 5th, 2016, 1:21 pm

populiaru yra gracia final low rates. bet jus ziurit i vaiku kurie čia ateina pvp servu ieskot nuomone.... todel lt l2 community ir mirus nuo bfdr/beyondo laiku.
olyservas2
Dalyvis
Dalyvis

Standartinė xXxYyYxXx » Birželis 5th, 2016, 1:33 pm

olyservas2 rašė:populiaru yra gracia final low rates. bet jus ziurit i vaiku kurie čia ateina pvp servu ieskot nuomone.... todel lt l2 community ir mirus nuo bfdr/beyondo laiku.

tU mirei kartu su jais. Dink lavonas.
Vartotojo avataras
xXxYyYxXx
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis

Standartinė Bilobaitas » Birželis 5th, 2016, 1:37 pm

Aš tai nesuprantu žmonių. Nu nepatinka pvp serveriai, nelysk į temą ir viskas, praleisk tiesiog pro akis.
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Bilobaitas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis

Standartinė DOM1NUOJU » Birželis 5th, 2016, 7:58 pm

Bilobaitas rašė:Aš tai nesuprantu žmonių. Nu nepatinka pvp serveriai, nelysk į temą ir viskas, praleisk tiesiog pro akis.

o kam interlude pvp serveriai patinka? atsakymas: dundukams adminams kurie nori uzdirbt :D, sekmes dar karta
Random avatar
DOM1NUOJU
Dalyvis
Dalyvis

Standartinė Bilobaitas » Birželis 5th, 2016, 7:59 pm

Bilobaitas rašė:Aš tai nesuprantu žmonių. Nu nepatinka pvp serveriai, nelysk į temą ir viskas, praleisk tiesiog pro akis.

Tai aš ir galiu pasakyti, tik kitaip biški. O kam patinka H5 serveriai? Dundukam kuriem patinka kosmosas. :lol:
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Bilobaitas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis

Standartinė DOM1NUOJU » Birželis 5th, 2016, 8:05 pm

Bilobaitas rašė:

Tai aš ir galiu pasakyti, tik kitaip biški. O kam patinka H5 serveriai? Dundukam kuriem patinka kosmosas. :lol:

o dabar pasakyk,kas ten kosmosas? tas,kad tavo serveryje maziausiai 50% h5 gameplayaus bus ideta i tavo interbluda?:D sekmes ir dar karteli
visi interbludiniai verkiat del to h5,bet patys net nepajauciat,kad zaidziate interblude serveryje su h5 idejom,armorais,weaponais npc mobais ir t.t. bet kosmosu tai nelaikot,o jeigu jau h5 serveryje tas yra,tai jau KOSMOSAS :D dundukas adminas tu
Random avatar
DOM1NUOJU
Dalyvis
Dalyvis

Standartinė Bilobaitas » Birželis 5th, 2016, 8:24 pm

DOM1NUOJU rašė:
Bilobaitas rašė:

o dabar pasakyk,kas ten kosmosas? tas,kad tavo serveryje maziausiai 50% h5 gameplayaus bus ideta i tavo interbluda?:D sekmes ir dar karteli
visi interbludiniai verkiat del to h5,bet patys net nepajauciat,kad zaidziate interblude serveryje su h5 idejom,armorais,weaponais npc mobais ir t.t. bet kosmosu tai nelaikot,o jeigu jau h5 serveryje tas yra,tai jau KOSMOSAS :D dundukas adminas tu

Dėja, pas mane iš H5 nieko nėra, taip kad manęs tai neliečia.
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Bilobaitas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis

Kitas

Grįžti į Flame

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias