| Registruotis Prisijungti Forumas Ieškoti DUK |
Džiugi naujiena?
Forumo taisyklės
1. Temos pavadinime turi būti tik serverio pavadinimas.
2. Serveris gali turėti tik vieną temą (sukurtoms temoms iki 2012-03-05 negalioja).
3. Pirmame pranešime turi būti detali informacija apie serveri. (šablonas bus veliau).
4. Temos savininkas gali tema iškelti aukščiau, parašęs Up ar tiesiog kažką apie serverį.
1. Temos pavadinime turi būti tik serverio pavadinimas.
2. Serveris gali turėti tik vieną temą (sukurtoms temoms iki 2012-03-05 negalioja).
3. Pirmame pranešime turi būti detali informacija apie serveri. (šablonas bus veliau).
4. Temos savininkas gali tema iškelti aukščiau, parašęs Up ar tiesiog kažką apie serverį.
Re: Džiugi naujiena?
CrazyDude detected? 0 pranešimu, naujas acc, negi buvo sunku atsakyti iš to pačio?
Nes realiai ir tavo tekstas beveik identiškas pirmajam, nevadink manęs bičiuliu, nes aš tau ne bičiulis. Neprivalau tau teisintis, o, kad taip rašai tai tu tik man padedi, kvailas žmogus nemokės atsirinkti informacijos ir patikės kiekvienu tavo žodžiu ir ateis arba neateis į serverį, o tai yra labai gerai, būtų puiku, kad neateitu, nes kuo mažiau idijotu tuo geriau, tai aš tau tik padėkoti galiu. Jeigu būtum bendravęs su manimi būtum žinojęs, kad iš pradžių buvo Interlude, tada keičiau viską ir pertvarkinėjau packetus (apie 500 failų), ko tikriausiai nesugeba 98% L2J adminu, o gal net ir daugiau, nes jau seniausiai tokia idėja būtų pasiekusi visus, bet palauk visu pirma pradėkime nuo to ar bent nutuoki, kas yra packetai? Tikriausiai nelabai, gali pradėti googlinti ir domėtis, ir dar prie to pačio pabandyk keisti jų struktūra, testuoti ir atsiradus bugui fixinti, man atrodo viskas pasibaigs net neprasidėjus. Visada hateriu bus, visada, nesvarbu, kaip gerai viskas būtų ir kaip tobulai, bet atsiras toks, kuris pis prota nieko nežinodamas.

nesijaudink biciuli, jis mano kaimynas gyvena kitoj gatves pusiai as kaip ir jis vos ne kiekvienai zinutiai naudojas proxy ipus nes zemaitis banina mus kaip sausainius, beja jis tavo remejas kiek suprantu? toli grazu as jy palaikau jis man pasake kad rado gera developeri is lietuvos net pasiule pazaist tavo serveri kuris jau turejo buti startaves buvau snd pas jy zaidzia rust beja neblogas zaidimas. As net neskaiciau ka prasasiai tik pirma eilute bet čia nėra ka ir pasakyt daugiau ka jis ir as parasem viska gali patikrint zmones tiek mc tiek acis forume ir kad ir kiek foto bemestum? wtf man improved tas anas? kuo? kaip? as tau tukstancius tokiu galiu primest bet esme ta pati in game niekas nesikeicia 
Topnoob rašė:nesijaudink biciuli, jis mano kaimynas gyvena kitoj gatves pusiai as kaip ir jis vos ne kiekvienai zinutiai naudojas proxy ipus nes zemaitis banina mus kaip sausainius, beja jis tavo remejas kiek suprantu? toli grazu as jy palaikau jis man pasake kad rado gera developeri is lietuvos net pasiule pazaist tavo serveri kuris jau turejo buti startaves buvau snd pas jy zaidzia rust beja neblogas zaidimas. As net neskaiciau ka prasasiai tik pirma eilute bet čia nėra ka ir pasakyt daugiau ka jis ir as parasem viska gali patikrint zmones tiek mc tiek acis forume ir kad ir kiek foto bemestum? wtf man improved tas anas? kuo? kaip? as tau tukstancius tokiu galiu primest bet esme ta pati in game niekas nesikeicia
Tu bent supratai ką pats parašei? Gal jau geriau eik miegoti ir nebevartok.
nėra ka pasakyt? mc pagaidintas acis niekuo nepasizimejas, žmogau pasiziurek geriau kokias foto imetiai absoliutus bambukas ne tai kad serva kurtu ir paleistu kaip zadejas jau bbz kiek kartu keicia matai dwarfo skilus kad negaletu gamint PVP SERVE KUR GAMINT ISVIS NEREIK. ir .t.t žmogau nekeitias temos atsakyk i kaltinimus, kas pasikeite per menesi nuo paskelbimo apie serveri mc forume? niekas blin tu žmogau nieko nepadariai per menesi laiko nuo tada kai paskelbiai mc forume apie serveri apsoliuciai nieko tai kaip tu drysti is vis dar kanors sakyti? zmones kiekviena diena taves klausia kaip servas kada on kaip zadejai o tu žmogau ta pati sakai kiekviena kart as javoj dachuja padariau kiekviena diena bet serveris toks pat jau visa menesi tiesiog protas nenesa. Beto crazy uzbanintas jau to taigi relax
Topnoob rašė:nėra ka pasakyt? mc pagaidintas acis niekuo nepasizimejas, žmogau pasiziurek geriau kokias foto imetiai absoliutus bambukas ne tai kad serva kurtu ir paleistu kaip zadejas jau bbz kiek kartu keicia matai dwarfo skilus kad negaletu gamint PVP SERVE KUR GAMINT ISVIS NEREIK. ir .t.t žmogau nekeitias temos atsakyk i kaltinimus, kas pasikeite per menesi nuo paskelbimo apie serveri mc forume? niekas blin tu žmogau nieko nepadariai per menesi laiko nuo tada kai paskelbiai mc forume apie serveri apsoliuciai nieko tai kaip tu drysti is vis dar kanors sakyti? zmones kiekviena diena taves klausia kaip servas kada on kaip zadejai o tu žmogau ta pati sakai kiekviena kart as javoj dachuja padariau kiekviena diena bet serveris toks pat jau visa menesi tiesiog protas nenesa. Beto crazy uzbanintas jau to taigi relax
Tu nesveikas ar kas tau yra? Jau seniai viskas buvo paaiškinta. Iš pradžių man buvo įdomu, dabar jau nuvylei mane, nes nieko naujo neparašai, o kopijuoji tą patį per tą patį... Tikėjausi daugiau... Juokingiausia, kad varai L2J forume, kur ateis gal 5-10 žmonių į servą, bent jau pakurtum visur atskirus topicus apie mano servą, nes dabar tai tikrai labai silpną... Ir sakosi ne mc, o MXC, bet tiek to
Piskit siuksles is čia geras projektas zmogus stengesi 

-

ABSOLUT - Dalyvis
Už svipben!
-

crytek - Dažnas dalyvis
nu Bl*t tokiu sudu priraset ateisim ir mes su saika isbandyt jei patiks pasiliksim iki l2avice starto ;DD servo inf neskaiciau per ilgai ten viska susiprasim serve,tesiog gal mazdaug onlaina galima butu suzinot ar bent 30 siekia,jei siekia poh dar galima pataskyt 
- Singapuras
- Dažnas dalyvis
Singapuras rašė:nu Bl*t tokiu sudu priraset ateisim ir mes su saika isbandyt jei patiks pasiliksim iki l2avice starto ;DD servo inf neskaiciau per ilgai ten viska susiprasim serve,tesiog gal mazdaug onlaina galima butu suzinot ar bent 30 siekia,jei siekia poh dar galima pataskyt
Tu tai isvis is medzio iskrites, taigi čia dar net nepaleistas projektas
zemaitis rašė:Singapuras rašė:nu Bl*t tokiu sudu priraset ateisim ir mes su saika isbandyt jei patiks pasiliksim iki l2avice starto ;DD servo inf neskaiciau per ilgai ten viska susiprasim serve,tesiog gal mazdaug onlaina galima butu suzinot ar bent 30 siekia,jei siekia poh dar galima pataskyt
Tu tai isvis is medzio iskrites, taigi čia dar net nepaleistas projektas
nu matai i shh projektus nelabai kreipiu demesi ;D o siaip del spamo atejau nėra kas veikti daug prispamino pasireiske,isireiske zmones tai galvojau čia jau startavo tas servas kad tiek rasineja
- Singapuras
- Dažnas dalyvis
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių

EN