Registruotis    Prisijungti    Forumas    Ieškoti    DUK

L2Avice C6 Custom [Šiandien] 2016-04-15 18:00

Šioje skiltyje reklamuojami serveriai. Vienas serveris gali turėti tik vieną temą.
Forumo taisyklės
1. Temos pavadinime turi būti tik serverio pavadinimas.
2. Serveris gali turėti tik vieną temą (sukurtoms temoms iki 2012-03-05 negalioja).
3. Pirmame pranešime turi būti detali informacija apie serveri. (šablonas bus veliau).
4. Temos savininkas gali tema iškelti aukščiau, parašęs Up ar tiesiog kažką apie serverį.

Re: L2Avice C6 Custom [Naujas startas]

Standartinė Singapuras » Balandis 9th, 2016, 9:24 pm

Visu pirma supratau,tu tas pacukas kur savo ta servuka reklamini,daba brendi ant kitu kadangi suda pakures,ajajajai gaila kad pas tave net tokio beviltisko on nebuvo niekad,o visu antra nemano serveris kaip ir sakiau man patiko balansas reklamuoti nedraudziama,izeidziau ? pisk bana,as tokiu kaip tu per tuos 5-6 metus čia blevyzgaudamas neviena maciau fsio cystas esi,gali neberasyt eik savo serva pareklamint gal paaeis :rock:
Singapuras
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis

Increase user’s karma Decrease user’s karma

Standartinė SmokX » Balandis 9th, 2016, 9:29 pm

Singapuras rašė:Visu pirma supratau,tu tas pacukas kur savo ta servuka reklamini,daba brendi ant kitu kadangi suda pakures,ajajajai gaila kad pas tave net tokio beviltisko on nebuvo niekad,o visu antra nemano serveris kaip ir sakiau man patiko balansas reklamuoti nedraudziama,izeidziau ? pisk bana,as tokiu kaip tu per tuos 5-6 metus čia blevyzgaudamas neviena maciau fsio cystas esi,gali neberasyt eik savo serva pareklamint gal paaeis :rock:

Tarp kitko nelabai supratau ką tu čia kalbi . Visu pirma, aš neesu toks asilas, kad bėgiočiau po kitus projektus ir reklamuočiau savo serverį . Visu antra, prie ko tas pacukas? Nei tu manęs pažysti, nei tu mane žinai, kad galėtum vadinti pacuku . Visu trečia, ne mano reikalas, kad tu čia blevyzgauji, nes turbut daugiau neturi ką veikti, tik pabūti l2joto riteris :lol: . Man atrodo, jaunuoli mažiau lolą žaisk :drunk:
Random avatar
SmokX
Dalyvis
Dalyvis

Standartinė Singapuras » Balandis 9th, 2016, 9:29 pm

fsio viskas,pasidomejau suzinojau deathlegion,tokiam net nėra nieks reklamine,kadangi pisi prota tau ant gruzo pajungsim reklameliu tikru,tada skaitysis,kad reklaminu,bei 15 online ant starto ? tai pas ka sudas jei avice po visu dupinimu ir t.t failure bugu vistiek 3x tavo starto onlaina pralenkia ... ka tu čia isvis pezi del reklamu,nelysk i akys naujokeli,l2 nelosi,o jau servus kurti uzsimanei,tau dar daug atlosti,kad zinotum kokio tipo serva kurti,o ne random download l2files,start serv lets go go , masofke onlain... jei kiekvienas pacukas reikstusi kaip tu,tai ir pasaulio pabaiga greiciau ateitu :lol:
Singapuras
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis

Standartinė SmokX » Balandis 9th, 2016, 9:33 pm

Singapuras rašė:fsio viskas,pasidomejau suzinojau deathlegion,tokiam net nėra nieks reklamine,kadangi pisi prota tau ant gruzo pajungsim reklameliu tikru,tada skaitysis,kad reklaminu,bei 15 online ant starto ? tai pas ka sudas jei avice po visu dupinimu ir t.t failure bugu vistiek 3x tavo starto onlaina pralenkia ... ka tu čia isvis pezi del reklamu,nelysk i akys naujokeli,l2 nelosi,o jau servus kurti uzsimanei,tau dar daug atlosti,kad zinotum kokio tipo serva kurti,o ne random download l2files,start serv lets go go , masofke onlain... jei kiekvienas pacukas reikstusi kaip tu,tai ir pasaulio pabaiga greiciau ateitu :lol:

Juokas man ima iš tavęs, pasiekęs aš daugiau esu nei tu makaronų suvalgęs per savo visa gyvenimą sudėjus :lol: . Kalbant apie deathlegion, tai taip čia mano klaida buvo pirkti soulslegion projektą, ir pervadinti į deathlegion. Visi mes padarome klaidų . Na kaip jau visuose l2j topu serveriuose prasinešė reklama apie unikalu avice serveri, tai aišku visi subėgo ten :lol: Bet pamatę, jog ten nėra taip viskas unikalu, ir spragu milijonai, ir dupai, ir pyst kažkaip vipe :) Ir vėl naujas sezonas, ir vėl spragos atsiras, jeigu ne wh dupas, tai kitas dupas, ir vėl vipe? :lol:
Random avatar
SmokX
Dalyvis
Dalyvis

Standartinė Singapuras » Balandis 9th, 2016, 9:33 pm

SmokX rašė:
Singapuras rašė:Visu pirma supratau,tu tas pacukas kur savo ta servuka reklamini,daba brendi ant kitu kadangi suda pakures,ajajajai gaila kad pas tave net tokio beviltisko on nebuvo niekad,o visu antra nemano serveris kaip ir sakiau man patiko balansas reklamuoti nedraudziama,izeidziau ? pisk bana,as tokiu kaip tu per tuos 5-6 metus čia blevyzgaudamas neviena maciau fsio cystas esi,gali neberasyt eik savo serva pareklamint gal paaeis :rock:

Tarp kitko nelabai supratau ką tu čia kalbi . Visu pirma, aš neesu toks asilas, kad bėgiočiau po kitus projektus ir reklamuočiau savo serverį . Visu antra, prie ko tas pacukas? Nei tu manęs pažysti, nei tu mane žinai, kad galėtum vadinti pacuku . Visu trečia, ne mano reikalas, kad tu čia blevyzgauji, nes turbut daugiau neturi ką veikti, tik pabūti l2joto riteris :lol: . Man atrodo, jaunuoli mažiau lolą žaisk :drunk:

is bazaro ir poelgio matau kad pacukas esi,serva pakuriai daba kapeiku ant kebabo nori,zaraza naxui pisti prota,kad dar reklamina kaskas kaska tavo serve,kai ten 20on nesiekia... ka tu bl mane idiotu laikai kad i toki gandonyna eiciau kaska rasyt dar ? :D ir siaip as servu nekuriu tesiog su saika leidziu laika juose,tai va kaip is musu cp apie tavo gandonyna musu atsiliepimas yra tesioginis : 0 vapse net nezinojau kad toks servas egzistuoja kol nepazejau i tavo reklamas :rock:
Singapuras
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis

Standartinė Singapuras » Balandis 9th, 2016, 9:38 pm

SmokX rašė:
Singapuras rašė:fsio viskas,pasidomejau suzinojau deathlegion,tokiam net nėra nieks reklamine,kadangi pisi prota tau ant gruzo pajungsim reklameliu tikru,tada skaitysis,kad reklaminu,bei 15 online ant starto ? tai pas ka sudas jei avice po visu dupinimu ir t.t failure bugu vistiek 3x tavo starto onlaina pralenkia ... ka tu čia isvis pezi del reklamu,nelysk i akys naujokeli,l2 nelosi,o jau servus kurti uzsimanei,tau dar daug atlosti,kad zinotum kokio tipo serva kurti,o ne random download l2files,start serv lets go go , masofke onlain... jei kiekvienas pacukas reikstusi kaip tu,tai ir pasaulio pabaiga greiciau ateitu :lol:

Juokas man ima iš tavęs, pasiekęs aš daugiau esu nei tu makaronų suvalgęs per savo visa gyvenimą sudėjus :lol: . Kalbant apie deathlegion, tai taip čia mano klaida buvo pirkti soulslegion projektą, ir pervadinti į deathlegion. Visi mes padarome klaidų . Na kaip jau visuose l2j topu serveriuose prasinešė reklama apie unikalu avice serveri, tai aišku visi subėgo ten :lol: Bet pamatę, jog ten nėra taip viskas unikalu, ir spragu milijonai, ir dupai, ir pyst kažkaip vipe :) Ir vėl naujas sezonas, ir vėl spragos atsiras, jeigu ne wh dupas, tai kitas dupas, ir vėl vipe? :lol:

visu pirma serva buvo on apie 1men kevale tu su visais dupais ir t.t po biski taise,visi nusprende del wipe,tai ir daro wipe,o ka čia galvoji servas mire kad waipas reikalingas ? :D idiote pasidomek prieš pavydedamas... daugiau on tai reik pasmeizti tema,ajajajai kokie mes suauge... pirk kitus projektus pervadink kelias raides ir paleidinek gal varke pajusi :x
Singapuras
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis

Standartinė SmokX » Balandis 9th, 2016, 9:38 pm

Tau "gandonynas" kitam geras, visų skoniai nevienodi . Daug kas nemėgsta duplikatiniu gold serverių . Na ir šiaip nėra ką čia su tavim riteri kovoti :lol: . Va startavo excess eik ten pafloodink apie unikalų avice serverį :lol: :lol:
Paskutinį kartą redagavo SmokX Balandis 10th, 2016, 9:05 am. Iš viso redaguota 1 kartą.
Random avatar
SmokX
Dalyvis
Dalyvis

Standartinė wongerlt » Balandis 10th, 2016, 7:06 pm

Atnaujinimas: Sukurta TvT sistema, bei sukurta orginali TvT arena.
Registracija komandomis: .tvtjoin, .tvtexit, .tvtinfo.
Arba per npc:
http://i.imgur.com/Vk0YPHH.png
Arenos screenshot:
http://i.imgur.com/3gIUKu5.jpg
http://i.imgur.com/892jYt4.jpg
Atnaujinimas: Sukurtas funkcija kuri istrins jusu rebirth skilus ir grazins panaudotas knygas.
wongerlt
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis

Standartinė Singapuras » Balandis 10th, 2016, 8:53 pm

nu nah jau ir tvt idejo,daba vapse vargu eventus darys sakys tvt yra piskit is akiu... vopsim nezinau su saika kaip ir sakme uzeisim,bet nematysim eventu per diena bent 2 čia jau easy galima pdaryt,tai iskarto leave ba uzpiso prasyt visa diena del 1 evento ir tai nevisada buvo padaromas... o del transit iskarto galit pist jam kick ar ban jei uzsimanys eventu,nepamirskit musu bus apie 10 bet ir tai mes zaisim tik del eventu pvp neidomus ir taip visada ju yra,oly viens kita pafeedint galima,o eventu tvt eventai tai plbm net nereguosim i tuos shh... tik pvp eventai coli is prizu kad zinoti kas kiek sugeba serveryje taip va lauksim eventuku,tesiog issakiau musu nuomone,nes prieš wipe tai nu nahhhh kiek reikejo spamint del 1 evento,undis vapse leavino dapiso maldaut sake,bet ateis su savo saika kalbejom nesenai,bet tiems ir tapati situacija nedarysit eventu ir jie leavins tad jums mastyt,ieskokit eventu gm :D nu ka laukiam starto
Singapuras
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis

Standartinė normalusesi » Balandis 10th, 2016, 9:22 pm

Singapuras rašė:nu nah jau ir tvt idejo,daba vapse vargu eventus darys sakys tvt yra piskit is akiu... vopsim nezinau su saika kaip ir sakme uzeisim,bet nematysim eventu per diena bent 2 čia jau easy galima pdaryt,tai iskarto leave ba uzpiso prasyt visa diena del 1 evento ir tai nevisada buvo padaromas... o del transit iskarto galit pist jam kick ar ban jei uzsimanys eventu,nepamirskit musu bus apie 10 bet ir tai mes zaisim tik del eventu pvp neidomus ir taip visada ju yra,oly viens kita pafeedint galima,o eventu tvt eventai tai plbm net nereguosim i tuos shh... tik pvp eventai coli is prizu kad zinoti kas kiek sugeba serveryje taip va lauksim eventuku,tesiog issakiau musu nuomone,nes prieš wipe tai nu nahhhh kiek reikejo spamint del 1 evento,undis vapse leavino dapiso maldaut sake,bet ateis su savo saika kalbejom nesenai,bet tiems ir tapati situacija nedarysit eventu ir jie leavins tad jums mastyt,ieskokit eventu gm :D nu ka laukiam starto

Labai risliai formuluoja sakinius
normalusesi
Dalyvis
Dalyvis

AnkstesnisKitas

Grįžti į SERVERIŲ REKLAMA

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias