| Registruotis Prisijungti Forumas Ieškoti DUK |
ketrawars x100 multicraft
26 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
Re: ketrawars x100 multicraft
EEEE bezdes nebestumkit ant xgamer , kiek dabar zaidem kiekvienas rusu tagas musu su mielu noru imdavo ir siulydavo ateit lost pas juos nes pas mus masiniam pvp dmg eina asistas dirba , regrupai visasada pirmi pas epicus . ko jus dar norit oziai
Suprantu viesiems prie to ekrono reikia paahujielint , bet jei ahujielinat tai nors normaliai o ne sudus rasinekit . PS benq su kokiu tu parciu eini i neo tai as patilesiu geriau jei lyginant su wexo konsta
ir prasyciau daunai sudu neatrasinet man nes jusu bazzarai duze
Paskutinį kartą redagavo gree Balandis 6th, 2016, 11:31 am. Iš viso redaguota 1 kartą.
fAkeNQ rašė:xXxYyYxXx rašė:w1perv2 rašė:Bus lietuviu constu kurios islis i aikstele?
wex
1.5k nedelya.
omg, kam dirbt kai per savaite 9 zmonem 20 eur duoda
gree rašė:EEEE bezdes nebestumkit ant xgamer , kiek dabar zaidem kiekvienas rusu tagas musu su mielu noru imdavo ir siulydavo ateit lost pas juos nes pas mus masiniam pvp dmg eina asistas dirba , regrupai visasada pirmi pas epicus . ko jus dar norit oziaiSuprantu viesiems prie to ekrono reikia paahujielint , bet jei ahujielinat tai nors normaliai o ne sudus rasinekit . PS benq su kokiu tu parciu eini i neo tai as patilesiu geriau jei lyginant su wexo konsta
![]()
Nesusireiksmink per daug, nusiskusk ta skiautere ir repuko biski maziau klausyk
- ABSOLUT
- Dalyvis
prie ko čia ta skiautere avine tu ,tokie prikolai pzpz apie skiauteres budavo prieš 15metu
ir seip jei bandai čia kazka pasakyt man gal nori ateit i ts paziuresim tavo sustruma ?
avins konkretus, tu absolutai vapse duzes esi, nieks taves nezino apart l2j postu , arba kazkokiu randomu servu su 100 on
xXxYyYxXx rašė: ;DD jau isivaizduoju kas per gaidiskas servas turetu buti kad moka tokiem ;DD
ne servas moka, o tago leadas ale. ^^

-

69ant69nas69 - Dažnas dalyvis
gree rašė:prie ko čia ta skiautere avine tu ,tokie prikolai pzpz apie skiauteres budavo prieš 15metuir seip jei bandai čia kazka pasakyt man gal nori ateit i ts paziuresim tavo sustruma ?
avins konkretus, tu absolutai vapse duzes esi, nieks taves nezino apart l2j postu , arba kazkokiu randomu servu su 100 on
geriau su 100on lost negu su cekuoliu
- ABSOLUT
- Dalyvis
Wexas rašė:O kas sake kazkuom ispudingas ? Paprastai losiam ir tiek. O kodel begti is ten kur duoda ?
tai kad ten centus moka, o lost reikia 2-3sav tai n*...
gree rašė:EEEE bezdes nebestumkit ant xgamer , kiek dabar zaidem kiekvienas rusu tagas musu su mielu noru imdavo ir siulydavo ateit lost pas juos nes pas mus masiniam pvp dmg eina asistas dirba , regrupai visasada pirmi pas epicus . ko jus dar norit oziaiSuprantu viesiems prie to ekrono reikia paahujielint , bet jei ahujielinat tai nors normaliai o ne sudus rasinekit . PS benq su kokiu tu parciu eini i neo tai as patilesiu geriau jei lyginant su wexo konsta
![]()
tai nieks ir nestumia, ir taip aisku jog rusu servuose xgamer,disgrace belosia kurie rodo kazkoki zaidima, ir jie vieni geriausiu pt like is lietuviu, Jeigu nesigaudytumet nieks ir neimtu, zino jau tagai kurie cp gaudos zaidime, ir rodo kazkoki tai zaidima. Dabar niekas nebenori imt nauju cp, nes nezino kokie gavno ten gali buti.
kiti lietuviu pt tai ten nahuj geda už tokius pt is visokiu neo islenda zvaigzdes nuownine neo sako reik i rusu serva uzjudet..... dar Bl*t bando eit pas rusu taga, ir po to rusai stumia jog lietuviai gavno nemoka lost, nesugaudo vpse, kaip nebus ganvo kai eina krw su kiaurais pt,kiaurais zmonem.
![]()
labuuuka
ABSOLUT rašė:gree rašė:prie ko čia ta skiautere avine tu ,tokie prikolai pzpz apie skiauteres budavo prieš 15metuir seip jei bandai čia kazka pasakyt man gal nori ateit i ts paziuresim tavo sustruma ?
geriau su 100on lost negu su cekuoliu
tai kad cekuolis normalus zaidejas?
26 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

EN