| Registruotis Prisijungti Forumas Ieškoti DUK |
[Klausimas] Hell Knight
24 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
Re: [Klausimas] Hell Knight
razorxx rašė:o kur TK?dpxx rašė:Interlude oLy klasės OP yra Duelist , OL , WC , PrP , PL , tyrras , destras. na summonai kaikur irgi duoda garo na o daugiau prof nežinau ištikro labai dominuojančių
nu yo, skaitydamas irgi šito pasigedau. Beja, dar ne kartą esu matęs no custom serveriuose kur ne milžiniški enchantai (+12+16) ir tie patys SWS gerai pasirodo.
as kazkada senai dmg serve losiau ant prikolo su TK visas isvardintas klases paimdavau...bet ir bfdr ten mazdaug c6 budavo irgi TK su nesveikais itemais valdydavoGETL0W rašė:razorxx rašė:o kur TK?dpxx rašė:Interlude oLy klasės OP yra Duelist , OL , WC , PrP , PL , tyrras , destras. na summonai kaikur irgi duoda garo na o daugiau prof nežinau ištikro labai dominuojančių
nu yo, skaitydamas irgi šito pasigedau. Beja, dar ne kartą esu matęs no custom serveriuose kur ne milžiniški enchantai (+12+16) ir tie patys SWS gerai pasirodo.
GETL0W rašė:razorxx rašė:o kur TK?dpxx rašė:Interlude oLy klasės OP yra Duelist , OL , WC , PrP , PL , tyrras , destras. na summonai kaikur irgi duoda garo na o daugiau prof nežinau ištikro labai dominuojančių
pvp servuose kur nėra balanco tai aisku net supistas SK gali taskyt. bet retail noretum xD
-

Strickaftw - Dalyvis
24 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

EN