| Registruotis Prisijungti Forumas Ieškoti DUK |
Neo Clanai
Re: Neo Clanai
nea nebuvau pagaves esmes, neskaiciau visko nuo pradziu, ne taip supratau , mano klaida, bereikalingas puolimas 
labai grazios istorijos is zmogaus kuris visa tai stebejo labiau nuo atsarginio suoliuko 
popiezius rašė:labai grazios istorijos is zmogaus kuris visa tai stebejo labiau nuo atsarginio suoliuko
Tu čia apie ka?
Bet paradoksas tame ,kad as galiu taip pat teigti ir apie tave , kai zaidei mano cp.
- 3a6irabc9
- Užkietėjęs dalyvis
Logi, kada kazka stebejau nuo suoliuko ? prieš mgamingus kai ejom gvg 3 raunde kai nekra i sps pakeite, kad butu daugiau dpso ? ar tada kai nezaizdavau l2 ar kitam serve zaisdavau ? P.S. girdejau neblogu zaideju turejai gw
peace 
3a6irabc9 rašė:popiezius rašė:labai grazios istorijos is zmogaus kuris visa tai stebejo labiau nuo atsarginio suoliuko
Tu čia apie ka?
Bet paradoksas tame ,kad as galiu taip pat teigti ir apie tave , kai zaidei mano cp.
Velnias13 rašė:Logi, kada kazka stebejau nuo suoliuko ? prieš mgamingus kai ejom gvg 3 raunde kai nekra i sps pakeite, kad butu daugiau dpso ? ar tada kai nezaizdavau l2 ar kitam serve zaisdavau ? P.S. girdejau neblogu zaideju turejai gwpeace
ne apie tave kalbejau, bet suprantu, kad čia thifas.
o is gw isliko topai, su kuriais padesim naujam cp
p.s manau, net sis naujas cp jau dabar pradeda geriau atrodyti sudetim nei bezbaffa
popiezius rašė:3a6irabc9 rašė:popiezius rašė:labai grazios istorijos is zmogaus kuris visa tai stebejo labiau nuo atsarginio suoliuko
Tu čia apie ka?
Bet paradoksas tame ,kad as galiu taip pat teigti ir apie tave , kai zaidei mano cp.gerai, kad tu vienas taip manai, o kiti 8 kitaip sneka, bet pala pala, tu gi čia viska zinai net nebudamas
gf
kiti 8-i sneka? Net nebudamas? Ka tu pezi?
Kodel tu taip bandai issukti ,lyg tai nebutu mano cp ir ne as daryciau zmoniu sudetis ir lyg nezinociau ,kas - kada zaide.
TOPAIS xddddddddddddddddddddddddddd
Ir kaip gali atrodyti geriau sudetimi? Sori ,bet nelabai yra didelis lietuviu pasirinkimas gerai sudeciai.
Vel tusciazodziauji.
Na ir siaip ,sakiau ,kad seksiu situacija.Ziuresime.
- 3a6irabc9
- Užkietėjęs dalyvis
eina n* kaip jus ce pisat
-

guxas69x - Užkietėjęs dalyvis
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot] ir 2 svečių

EN