Registruotis    Prisijungti    Forumas    Ieškoti    DUK

Neo Clanai

Liepsnojančios diskusijos, stūmimai, teisybės ieškojimai, kovojimas prieš vėjo malūnus, viskas čia (sveiko proto ribose).

Re: Neo Clanai

Standartinė xXxYyYxXx » Spalis 7th, 2015, 9:46 am

gree rašė:o dabar turesim du vadovautojus tai tikrai neprapulsim tevai zinok , butume ir gw du tureja vadovus bet vienas neatlaike :twisted:

Kas toks antras bus? :D
Vartotojo avataras
xXxYyYxXx
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis

Increase user’s karma Decrease user’s karma

Standartinė gree » Spalis 7th, 2015, 9:55 am

EINUMIEGOT :D
Vartotojo avataras
gree
Dalyvis
Dalyvis

Standartinė 3a6irabc9 » Spalis 7th, 2015, 11:44 am

Nesamones sneki ir to vidoso gali nemetyti, nes ten yra daug klaidu, del kuriu buciau rekes. Anyways, dar kai salia mgm su 3aq ir dpsu po 7/9k..
Ir nesuprantu, prie ko čia kiekis vadovaujanciu, jei jie nesigaudo..
Su tokiomis asmenybemis , kad ir 50vadu. As dar iki siol stebiuosi, kaip su nekaikuriu profesionalumu sugebedavau toki rezultata parodyti.
3a6irabc9
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis

Standartinė BreakingDown » Spalis 7th, 2015, 11:51 am

3a6irabc9 rašė:Nesamones sneki ir to vidoso gali nemetyti, nes ten yra daug klaidu, del kuriu buciau rekes. Anyways, dar kai salia mgm su 3aq ir dpsu po 7/9k..
Ir nesuprantu, prie ko čia kiekis vadovaujanciu, jei jie nesigaudo..
Su tokiomis asmenybemis , kad ir 50vadu. As dar iki siol stebiuosi, kaip su nekaikuriu profesionalumu sugebedavau toki rezultata parodyti.

Nu ble suprato jau čia visi, kad tu dievu dievas ir tau lygiu nėra ( bent jau tavajame pasaulyje ), gal uzteks pilstyt is tuscio i kiaura ?
BreakingDown
Dalyvis
Dalyvis

Standartinė alt1 » Spalis 7th, 2015, 1:10 pm

" Nesamones sneki ir to vidoso gali nemetyti, nes ten yra daug klaidu, del kuriu buciau rekes " Zabirab, idomu apie kokias klaidas sneki, gali bent viena/ pora pamineti ? Apsviesk randomus, pasimokys, ir kita kart geriau bus...Man asmeniskai boring video ziurejos, enemies overhitinami :D nu ir mldc, bet vis gi, randomai nelb sugebetu epicus nuimt...Gan susizaide, aisku visalaik dazniausiai galima prie ko nors prikibt, tai wat, kas tau uzkliuvo ? :)
alt1
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis

Standartinė 3a6irabc9 » Spalis 7th, 2015, 2:16 pm

alt1 rašė:" Nesamones sneki ir to vidoso gali nemetyti, nes ten yra daug klaidu, del kuriu buciau rekes " Zabirab, idomu apie kokias klaidas sneki, gali bent viena/ pora pamineti ? Apsviesk randomus, pasimokys, ir kita kart geriau bus...Man asmeniskai boring video ziurejos, enemies overhitinami :D nu ir mldc, bet vis gi, randomai nelb sugebetu epicus nuimt...Gan susizaide, aisku visalaik dazniausiai galima prie ko nors prikibt, tai wat, kas tau uzkliuvo ? :)

Baiges jau mano aiskinimo laikas, tegul patys zaidzia, nesiruosiu kitu mokyti.
3a6irabc9
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis

Standartinė VayneMechanix » Spalis 7th, 2015, 2:46 pm

ismoksi hylit pasuk
Patikimi Adr key 15eu/men. :skype: bylinski4skype
VayneMechanix
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis

Standartinė InCursio » Spalis 7th, 2015, 2:54 pm

3a6irabc9 rašė:
alt1 rašė:" Nesamones sneki ir to vidoso gali nemetyti, nes ten yra daug klaidu, del kuriu buciau rekes " Zabirab, idomu apie kokias klaidas sneki, gali bent viena/ pora pamineti ? Apsviesk randomus, pasimokys, ir kita kart geriau bus...Man asmeniskai boring video ziurejos, enemies overhitinami :D nu ir mldc, bet vis gi, randomai nelb sugebetu epicus nuimt...Gan susizaide, aisku visalaik dazniausiai galima prie ko nors prikibt, tai wat, kas tau uzkliuvo ? :)

Baiges jau mano aiskinimo laikas, tegul patys zaidzia, nesiruosiu kitu mokyti.

pizdink atgal i sarg.lt mentu dirbt vaikas be skillo
ja uznal sto u menia jest agroooomnaja simja
i trapinka i lesok vpole kazdyj kolosok
recka nebo goluboje
eto vsio mojo rodnoje
eto rodina moja
fsex liubliu na svete ja
Vartotojo avataras
InCursio
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis

Standartinė popiezius » Spalis 7th, 2015, 3:54 pm

televiza prezenta

Skaitai swago postus ir galvoji, kodel jis nelose TOP kp kokioj rusu, o kodel? Nes visi zino, koks tu. Motulekas grazia istorija papasakojo apie tave... ;) Kazkaip ir ten neturi gero zodzio... liudna, kai zmogus save laiko kazkuom ypac l2 pasaulyje :?:
popiezius
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis

Standartinė 3a6irabc9 » Spalis 7th, 2015, 4:21 pm

popiezius rašė:televiza prezenta

Skaitai swago postus ir galvoji, kodel jis nelose TOP kp kokioj rusu, o kodel? Nes visi zino, koks tu. Motulekas grazia istorija papasakojo apie tave... ;) Kazkaip ir ten neturi gero zodzio... liudna, kai zmogus save laiko kazkuom ypac l2 pasaulyje :?:

Nelose - [ė] - būtasis laikas. Nelošia [ia] - esamasis laikas. Matau būtajį, todėl tai nėra tiesa , nes lošiau ,gana ilgai.
kokia istorija? Kad kai as su bokserciku ir sega atejau , prasidejo dissu kylimas ir dominavimas?
Ir ,kad as buvau vienas is tu zaideju ,kurie visad losdavo ,nors ir situacija budavo prastoka?
Ir ,kad kai motulekas isvaziavo i Rusija ir nebezaide as isejau , nes man nepatiko vienas naujas narys ,kuris per daug atidarinedavo burna , panasus i tave labai buvo ir čia ne mano mintys. Tai va, kai motulekas grizo , jis pakviete mane zaisti kartu , tame paciame golde kviete mane zaisti , bet as atsisakiau , nes buvau susitares zaisti su jumis.
Ir btw , to zmogaus , kuris man buvo malonus ir del jo isejau ,kai motulekas nezaide , jau nebera, iskickino ,taip ,kad as buvau teisus.
Ir siaip ,as dabar zaidziu jau easy katkoi ,o ne dissuose , bet way'us siuo metu yra karo mokykloje.. Na , easy katka ne ka maziau top packas ,nei dissai ,taip kad vel gi - tu neteisus.
3a6irabc9
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis

AnkstesnisKitas

Grįžti į Flame

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias