| Registruotis Prisijungti Forumas Ieškoti DUK |
[PARDUODU] L2J Paslaugos
32 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 4 • 1, 2, 3, 4
[PARDUODU] L2J Paslaugos

L2J Paslaugos
Beveik viskas, kas susiję su Interlude (IT) <...> High Five (H5).
Kiek kainuoja tavo paslaugos?
Kaina priklauso nuo darbo.
Atliktos L2J Paslaugos
Jeigu atvirai jau pamiršau kiek darbų buvau atlikęs, tiesiog daug žmonių kreipėsi, dariau ir neužsirašinėjau, bet darbų buvo atlikta tikrai labai daug.
Geriausiai būtų, jeigu tiesiog klaustumėte manęs ko Jums reikia arba apie ką svajojate, aš galiu įgyvendinti beveik viską!
Kontaktai
Jeigu turite kokių nors klausimų arba norite mano paslaugų, prašau, parašykite man asmeninę žinutę (AŽ).
Klientai gaus mano "Skype" greitesniam bendravimui.
Pagarbiai
svipben
Paskutinį kartą redagavo svipben Gruodis 3rd, 2015, 4:43 pm. Iš viso redaguota 6 kartus.
Re: [WTS] L2J Paslaugos
Atliktos L2J Paslaugos
Grand Boss respawn time.
Augment Shop.
wow
Grand Boss respawn time.
Augment Shop.
wow
INsecurity is the best
l2j equals to:
nba vs euroleague
offensive dumb play vs positional defensive smart play
russian mid pvp servers vs euw low/mid servers
offensive dumb play vs positional defensive smart play
russian mid pvp servers vs euw low/mid servers
-

NsStopas - Dalyvis
NsStopas rašė:Atliktos L2J Paslaugos
Grand Boss respawn time.
Augment Shop.
wow
normalus jis yra, tu čia kažkoks lavokas bandai išsipisinet
-

normalusesi - Dalyvis
Grand Boss respawn time.
Augment Shop.
wow
Galbūt pavadinimai ir juokingi, nes tiksliai nesupranti, kokie darbai buvo atlikti, bet šiaip tai ištikrųjų tai yra WOW, dėkui
Keliam temą į viršų.
234234 rašė:Labas, duok savo Skype ar tel nr.
Parašiau Jums asmeninę žinutę (AŽ).
Grand Boss respawn time.
Augment Shop.
wow
kaip pats nk nepasiekęs apart apipisinėjimo kitų per mIRC, tai reik kažkaip kitus bandyt žemint ane?
Tai, kad tas NsStop senas subinlaižys, puse l2j servu adminam subines išlaižęs, trindavos į kas antrą projektą, keliuose buvo patekęs, prisidirbo ir išmete kaip šiukšlę.
Po to laiko liko tik komentatorius.
NsStopas rašė:Shinzo rašė:Tai, kad tas NsStop senas subinlaižys, puse l2j servu adminam subines išlaižęs, trindavos į kas antrą projektą, keliuose buvo patekęs, prisidirbo ir išmete kaip šiukšlę.Po to laiko liko tik komentatorius.
Shinzo diagnoze: debilas/ligonis, nelabai ka yra daugiau ir bepridurt asilui kazkokiam
kokiem adminam, ligoni, esu lindes i ta tavo vadinama subine? kokios čia pas tave iskrypusius atsilikeliskos fantazijos? is kur ismete yra? ar čia tiesiog pavido gaideles? tu debile faktais snekek, tiesiai sviesiai koks serveris and so on (tik gal plz jeigu vistik sugalvosi savo sudrankem atrasinet i sita posta, nekisk reloado, pasiziurek kelinti metai ir t.t.) DANKE
Zemaiti: butu labai miela is tavo puses kad atrasytum is bent kurio nors savo skype ir paaiskintum/primintum - kokie mircai ir t.t., as savo ruoztu papasakosiu savo pasiekimus be jokiu flame - normalia civilizuota kalba - kiek galima taip, per foruma parasai kelias abstrakcias nuomones/teiginius o i normalias kalbas nesileidi
na vienas iš serverių, iš kurių tave senais laikais išmetė - tai Reloadas.
32 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

EN