| Registruotis Prisijungti Forumas Ieškoti DUK |
del privaciu lietuvos serveriu
19 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
del privaciu lietuvos serveriu
sitam poste noriu suzinot kitu zmoniu nuomone apie lietuvisku servus(nesvarbu ar jie mid ar low rates ar pvp ar faction),tai pat noreciau suzinot kokiu labiau noretumet is prieš tai minetu
isanksto dekui už jusu nuomone 
-

povilas354 - Naujokas
Re: del privaciu lietuvos serveriu
faction epilog arba freyos arba H5
su tobulu balancu enchant ~40w 45a
nuvipinto arba naujai startavusio.
su tobulu balancu enchant ~40w 45a
nuvipinto arba naujai startavusio.
H5 x10 Low
Gracia Mid x20
or
Epilogue x10 low
Gracia Mid x20
or
Epilogue x10 low
geziukas2 rašė: kiti apipisineja su savo OMG FAIL WUT LOL DAFUQ ir nieko endaria uzsipisk gryniausiais zviesiausia marinuotais lapais tu kutvela blede
Apgailetina kokybe, dauguma servu tik del donate. I interlude low rate online nifiga nesusirinks max 500 ( avalonas parode ) i H5 low butu idomu pamatyti kas butu. Kad pagaminti gera serveri reik investuoti DAUG, to dauguma lietuviu pasiulyti negali. Beje nemazai lietuvos zaideju tiesiog priprato begiot is servo i serva, tad ir online neissilaiko.
tai tiek, blevyzgu. Mano trumpa, saliska nuomone.
tai tiek, blevyzgu. Mano trumpa, saliska nuomone.
pritariu slx,universalas tokia ir yra tiesa zaidejai patys kalti del tokiu nesmoniu kurios daros pastaruoju metu
kai kurie servai nei po 2 savaites neistempia be wipe
bet nieko kai atsidarys globalas pasimatys tikrieji l2 zaidejai ir tie kurie temoka taip sakant "f1 ir f2" spaudinet 
-

povilas354 - Naujokas
bet gaila kad neasiku kada tiksliai globalas startuos..,
as tai faktiskai noreciau koki serva god rast kad nors kiek suprasciau ten ka daryt ;Dnes nesinori ant starto bukiu but ;D
as tai faktiskai noreciau koki serva god rast kad nors kiek suprasciau ten ka daryt ;Dnes nesinori ant starto bukiu but ;D
va tokie turi but servai, as ir jame buvau koki menesi man atrodo ,ten kur apigas ar ka ten reikejo rinkt tikrai buvo geras servas ^^
Yaris rašė:bet gaila kad neasiku kada tiksliai globalas startuos..,
Apmaudu kad wisi dbr l2 zaidejai masto butent taip kaip tu
19 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių

EN