Registruotis    Prisijungti    Forumas    Ieškoti    DUK

fleim

Liepsnojančios diskusijos, stūmimai, teisybės ieškojimai, kovojimas prieš vėjo malūnus, viskas čia (sveiko proto ribose).

Re: fleim

Standartinė Yuki » Kovas 10th, 2015, 9:32 pm

PinkIsWine rašė:
wwqq rašė:5/3/1 100eu stafke.
P.s galim ir OBT.
#yukiui nepamoina prasileist prieš first taimhaifaivus

Atsimerk juki.

editintas postas,svjx pisk i sona atmazeri,dabar man pasakyk kam ta stafke? kad čia tipo pasirodyt einam is litu čia pizda rimta,o kaip tai kviecia i servuka pamalt,tai jau krw be stafkes neinam,#getonmylevel ane?
pasisiukslinot.
Yuki
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis

Increase user’s karma Decrease user’s karma

Standartinė PinkIsWine » Kovas 10th, 2015, 9:36 pm

O dieve koks tu siuksle:DDD Nu Bl*t jau senai kalbeta buvo del tu 100euru. Man pamoina jungtis i ta averia nu bet del 100 euru man vapse dzin pastatyt jus i vieta. Tai jei nenori eit ant saibu tai ko nejom ant OBT ? Ai nes dziumbraz esi. Skofiai pasirase normalus.Kai turesi pinigus pasuk perplesim veidus siuklem. 8-)
ps
#getonmalvl
Patikimi Adrenaline bot keys 14eu/men. (EN VERSION)
:skype: { Bylinski4skype }
PinkIsWine
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis

Standartinė Katsura » Kovas 10th, 2015, 9:36 pm

Paveikslėlis pasipjaustykit desros ant batono
Vartotojo avataras
Katsura
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis

Standartinė Yuki » Kovas 10th, 2015, 9:44 pm

PinkIsWine rašė:O dieve koks tu siuksle:DDD Nu Bl*t jau senai kalbeta buvo del tu 100euru. Man pamoina jungtis i ta averia nu bet del 100 euru man vapse dzin pastatyt jus i vieta. Tai jei nenori eit ant saibu tai ko nejom ant OBT ? Ai nes dziumbraz esi. Skofiai pasirase normalus.Kai turesi pinigus pasuk perplesim veidus siuklem. 8-)
ps
#getonmalvl

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jasnas,pisk is čia,nebepostink daugiau nes grybas visiskas esi :DDDD
PRADZIAI BUVO DUOK GVG DATA IR EINAM - daviau,tai pist is oro stafke 100 euru. Tai čia tipo taip reik,obt serve gvg neenoreejau ir net nesiuliau obt pist,kad parodyt kokie lavonai jus esat tam h5,ir kad jum c6 tesedet grybai,isvis man jus kazka rasot tuose postuose kur susija su h5 ar aukstesnem kronikom,jei jusu snukiai tu kroniku nenesa bukagalviai? gi xenonelis viska papsakojo kaip jus ten K**va feilinot tam tales. Skofis irgi i averia juda,bet TAVES TEN NEBUS grybe. Kada susisaudysit adr scriptu ant h5 papieskit,ai pala tokio dalyko nebus nes jus sudai esat,ir jums c6 te zaist. Grauduoliai. P.s beje tavo lvl niekad nepasieksiu,nes as niekam nepisu proto "Einam zaist pizda nolaifinsiu" ir paskiau 11h eit miegot,nes motina neta atjunge. Pisk is čia pinkai, Sita tema tam buvo parodyt kad jus kazkokiu atmazu ieskosit kad neeit,nes patys žinot kad nieko nepadarysit ir su siukslem sumaisyti busit gi "nelygis" nuo #duokpenkis kronikos zaideju,i stuburkauli gaut. Sedit c6 taip ir sedekit,ir dar jie pisa prota kazka apie h5,kaip patys low reit servuke bijo parodyt ka moka,tik va K**va visokiuose OBT seruvkuose kur full epic juwes,elegijos setai,elegijos gunai,tipo skilliuka parodysim ble ble, Vsio laisvi su savo tais jobanais atmazais :DDD P.s.s AR TAIP AR ANAIP NEMOKETUMET TU 100 EURU JEI PRASILEISTUMET,BOMZAI :rofl: :rofl: #peace #sudai
Yuki
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis

Standartinė wwqq » Kovas 10th, 2015, 9:47 pm

Yuki rašė:
PinkIsWine rašė:O dieve koks tu siuksle:DDD Nu Bl*t jau senai kalbeta buvo del tu 100euru. Man pamoina jungtis i ta averia nu bet del 100 euru man vapse dzin pastatyt jus i vieta. Tai jei nenori eit ant saibu tai ko nejom ant OBT ? Ai nes dziumbraz esi. Skofiai pasirase normalus.Kai turesi pinigus pasuk perplesim veidus siuklem. 8-)
ps
#getonmalvl

PRADZIAI BUVO DUOK GVG DATA IR EINAM - daviau,tai pist is oro stafke 100 euru. Tai čia tipo taip reik,obt serve gvg neenoreejau ir net nesiuliau obt pist,kad parodyt kokie lavonai jus esat tam h5,ir kad jum c6 tesedet grybai,isvis man jus kazka rasot tuose postuose kur susija su h5 ar aukstesnem kronikom,jei jusu snukiai tu kroniku nenesa bukagalviai? gi xenonelis viska papsakojo kaip jus ten K**va feilinot tam tales. Skofis irgi i averia juda,bet TAVES TEN NEBUS grybe. Kada susisaudysit adr scriptu ant h5 papieskit,ai pala tokio dalyko nebus nes jus sudai esat,ir jums c6 te zaist. Grauduoliai. P.s beje tavo lvl niekad nepasieksiu,nes as niekam nepisu proto "Einam zaist pizda nolaifinsiu" ir paskiau 11h eit miegot,nes motina neta atjunge. Pisk is čia pinkai, Sita tema tam buvo parodyt kad jus kazkokiu atmazu ieskosit kad neeit,nes patys žinot kad nieko nepadarysit ir su siukslem sumaisyti busit gi "nelygis" nuo #duokpenkis kronikos zaideju,i stuburkauli gaut. Sedit c6 taip ir sedekit,ir dar jie pisa prota kazka apie h5,kaip patys low reit servuke bijo parodyt ka moka,tik va K**va visokiuose OBT seruvkuose kur full epic juwes,elegijos setai,elegijos gunai,tipo skilliuka parodysim ble ble, Vsio laisvi su savo tais jobanais atmazais :DDD P.s.s AR TAIP AR ANAIP NEMOKETUMET TU 100 EURU JEI PRASILEISTUMET,BOMZAI :rofl: :rofl: #peace #sudai

#yukis#low rates# nolife to the max #atributo akmenis pkd#mama ya bandit xDDDD
Vartotojo avataras
wwqq
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis

Standartinė Yuki » Kovas 10th, 2015, 9:49 pm

as apie jusu skila snekejau,12 klasiu nebaiges sude.
Yuki
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis

Standartinė PinkIsWine » Kovas 10th, 2015, 9:49 pm

Daskaiciau iki xenonas papasakojo. Uztenka. Bahuras del adenu verkdavo jobanam mid reite kai per nakti pribotini po 5kkk xDD Nu Bl*t graudesys. Tai kai turesi pinigu papiesk perplesim ir tau veida siuklse.
PinkIsWine
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis

Standartinė Yuki » Kovas 10th, 2015, 9:54 pm

PinkIsWine rašė:Daskaiciau iki xenonas papasakojo. Uztenka. Bahuras del adenu verkdavo jobanam mid reite kai per nakti pribotini po 5kkk xDD Nu Bl*t graudesys. Tai kai turesi pinigu papiesk perplesim ir tau veida siuklse.

taspats per tapati rezultato - 0,tu be litu prilek i h5,parodyk ka moki. :rofl: :rofl: ai pala net premiumo neisigisit tai ka čia snekat isvis apie tuos 100 euru,man visvien nesirisa galva.
Yuki
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis

Standartinė aly » Kovas 10th, 2015, 9:55 pm

Yuki rašė:
ps
#getonmalvl

wou wou wou, taigi jus profesionalai h5, koks skirtumas kokie itemai bus? :D tuolabiau, tikrai galima susitart eit kad ir su a greidu, kur čia problema? :)

Yuki rašė:taspats per tapati rezultato - 0,tu be litu prilek i h5,parodyk ka moki. :rofl: :rofl: ai pala net premiumo neisigisit tai ka čia snekat isvis apie tuos 100 euru,man visvien nesirisa galva.

tai kad čia tu pradejai verkt del saibu ir rasyt textwallus, ir dar sakai jie neipirks :D
Paskutinį kartą redagavo aly Kovas 10th, 2015, 9:57 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
aly
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis

Standartinė wwqq » Kovas 10th, 2015, 9:56 pm

Yuki rašė:as apie jusu skila snekejau,12 klasiu nebaiges sude.

Ziurek vaikas, viena karta parasysiu jeigu tavo smegeneles dar neisveza kaip l2 naujokui tokios mechanikos.
x10 - kas rimciau nepamiegos.
OBT- visi lygus, skill4win.
Jeigu laikai save kieciausiu biciuku seimoj kad gerai pavarvini akis loa pas karikus, tai man gaila jusu kartos.
Aisku tau kaip kietam bicui pamoina is firstttaim haifaiveriu atimti stasa.(wow much risk so scared).
Isvis duok savo konstos lyderio skaipa, pasnekesim apie reikalus, suprantam kad tu dar nesigaudai.
Paskutinį kartą redagavo wwqq Kovas 10th, 2015, 10:01 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
wwqq
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis

AnkstesnisKitas

Grįžti į Flame

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių