| Registruotis Prisijungti Forumas Ieškoti DUK |
Pagalbos del prasisukimo zaidime
9 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Pagalbos del prasisukimo zaidime
Sveiki esu naujokas,tai noreciau kokiu patarimu kaip greiciau prasisukti mid servuose.Ant adenu,materjalu,daiktu...Buciau lb dekingas jei duotumete kokiu patarimu.Isanksto dekoju.Planuoju zaisti už TH. 
Re: Pagalbos del prasisukimo zaidime
Jei TH tai eik rakinek dezes. Arba dauguma zmoniu per c6 mid eina tts rcp q hs. Dar gali bandyt spoila susikurt ir spoil mats.
4EVER Dominator
atsistok prie gk ir sakyk '' i need adena 1kk for class Q'' ir trade visiem random daryk , va tau ir prasisukimas miduose .
Pliusas rašė:Sveiki esu naujokas,tai noreciau kokiu patarimu kaip greiciau prasisukti mid servuose.Ant adenu,materjalu,daiktu...Buciau lb dekingas jei duotumete kokiu patarimu.Isanksto dekoju.Planuoju zaisti už TH.
aš tai mid serveriuose visada darau strider questą. Padarau jį per 40min grubiai neskubant, parduodu jį per 10-15min už 400-500kk ir volia. Ir taip darau kokius 4-5 iš eilės, ir būna pinigėlių ant daiktų.
Wobzor rašė:Pliusas rašė:Sveiki esu naujokas,tai noreciau kokiu patarimu kaip greiciau prasisukti mid servuose.Ant adenu,materjalu,daiktu...Buciau lb dekingas jei duotumete kokiu patarimu.Isanksto dekoju.Planuoju zaisti už TH.
aš tai mid serveriuose visada darau strider questą. Padarau jį per 40min grubiai neskubant, parduodu jį per 10-15min už 400-500kk ir volia. Ir taip darau kokius 4-5 iš eilės, ir būna pinigėlių ant daiktų.
#stahp #varkes
Patikimi Adrenaline bot keys 14eu/men. (EN VERSION)
{ Bylinski4skype }
pasikeli 5-6 wc.pakeli juos iki gate chant,tada pasijungi dar 8 charus ir visus kelineji nonstop hs Q,pridarai begales rcp juos parduodi ir turi daug litu
)

Wobzor rašė:Pliusas rašė:Sveiki esu naujokas,tai noreciau kokiu patarimu kaip greiciau prasisukti mid servuose.Ant adenu,materjalu,daiktu...Buciau lb dekingas jei duotumete kokiu patarimu.Isanksto dekoju.Planuoju zaisti už TH.
#remygos #varkes
-

guxas69x - Užkietėjęs dalyvis
ZoyeR rašė:pasikeli 5-6 wc.pakeli juos iki gate chant,tada pasijungi dar 8 charus ir visus kelineji nonstop hs Q,pridarai begales rcp juos parduodi ir turi daug litu)
#zojeris#norge#$$$$$$#gerasPC
Patikimi Adrenaline bot keys 14eu/men. (EN VERSION)
{ Bylinski4skype }
wwqq rašė:ZoyeR rašė:pasikeli 5-6 wc.pakeli juos iki gate chant,tada pasijungi dar 8 charus ir visus kelineji nonstop hs Q,pridarai begales rcp juos parduodi ir turi daug litu)
#zojeris#norge#$$$$$$#gerasPC
kaip jūsų nebanina už tokius postus aš nesuprantu.

9 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 0 svečių

EN