| Registruotis Prisijungti Forumas Ieškoti DUK |
kiek euru per men kainuotu geras servas ?
15 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
kiek euru per men kainuotu geras servas ?
kiek euru per men kainuotu geras servas ? noreciau ir galiu sau leisti nupirkti ir priziureti serva, kuriame nebutu jokio donate,reikia tik zmoniu apie tai nusimananciu, mano saibos jusu zinios ir geras laikas visiems.
- billejean1
- Naujokas
Re: kiek euru per men kainuotu geras servas ?
mane domina kaina ?kiek man atsieitu per menesi visos islaidos,?
- billejean1
- Naujokas
billejean1 rašė:kiek euru per men kainuotu geras servas ? noreciau ir galiu sau leisti nupirkti ir priziureti serva, kuriame nebutu jokio donate,reikia tik zmoniu apie tai nusimananciu, mano saibos jusu zinios ir geras laikas visiems.
Sveikas. Pirmam mėnesiui vien geodata+packas+serverinė = 550~LT.
Reklama, įvairūs papildomi failai =200Lt /Mėn.
antiddos = 150LT
na stuka litu, nedaug čia man, bet servas nebus vieni bugai ir kiaura geodata?
- billejean1
- Naujokas
tai wa, mane ir domina kiek kainuoja servas, be jokiu kiaurymiu
- billejean1
- Naujokas
billejean1 rašė:na stuka litu, nedaug čia man, bet servas nebus vieni bugai ir kiaura geodata?
Na , jei tikrai nori.
tai geodata 150 eurų
packas 200~ eurų ( java, off failai virš 5000eurų kainuoja)
anti ddos 160 ++ eurų
billejean1 rašė:na stuka litu, nedaug čia man, bet servas nebus vieni bugai ir kiaura geodata?
Tai jei stuka tau nieko nereiskia tai gal galetum investuoti i gera, sutvarkyta serva su off failais 20k? jei taip butum top pacanas l2joto topose kuris nepagailejo 20k geram serveriui

-

Zyzzas - Dalyvis
Mano serveris www.l2kill.com, dabar paziurekit kiek i ji investavau:
tik už web svetaine sumokejau 250euru, bet čia daug veliau kai is donate susirinkau daug bapkiu, is pradziu iki 600 online buvo ripintas webas, serverine dedikuoti.lt už 40 lt/men ir viskas, niekas ne nebande dosinti ar kazka, failai is l2jserver.com, viska pats susinstaliavau ir paleidau, tad apie tokias sumas čia nesnekekit ir negazdinkit zmoniu, jokiu antidoss nereikia, viskas yra nemokamai nete, o gera serverine vps/vds galima rasti pigiai siais laikais, tai tiek
tik už web svetaine sumokejau 250euru, bet čia daug veliau kai is donate susirinkau daug bapkiu, is pradziu iki 600 online buvo ripintas webas, serverine dedikuoti.lt už 40 lt/men ir viskas, niekas ne nebande dosinti ar kazka, failai is l2jserver.com, viska pats susinstaliavau ir paleidau, tad apie tokias sumas čia nesnekekit ir negazdinkit zmoniu, jokiu antidoss nereikia, viskas yra nemokamai nete, o gera serverine vps/vds galima rasti pigiai siais laikais, tai tiek
billejean1 rašė:kiek euru per men kainuotu geras servas ? noreciau ir galiu sau leisti nupirkti ir priziureti serva, kuriame nebutu jokio donate,reikia tik zmoniu apie tai nusimananciu, mano saibos jusu zinios ir geras laikas visiems.
turint geras rankas su 1 k lt drasiai galima paleisti padorų serverį, o kuo rankos kreivesnės bus tuo kaina didės procentaliai, matematika paprasta, pasiskaičiuosi ir pats
http://www.l2help.lt Lineage pagalbos portalas
15 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 0 svečių

EN