| Registruotis Prisijungti Forumas Ieškoti DUK |
Padėkit naujokui
11 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Padėkit naujokui
Sveiki, kaip ir suprantot iš pavadinimo prašysiu jūsų pagalbos, esu naujokas l2 pasauly su sph ir noriu, kad padėtut ką reik naudoti ant sph.... žinoma sulauksiu daug kritikos, kad pačiam reik lošt, kad išmokti ir t.t Bet tiesiog jai jum sunku padėti ignoruokite šitą post o kas, padės kuo galės patars išanksto dėkui 
Re: Padėkit naujokui
eik i qutlawo konsta. jie vieninteliai lietuvoje supranta tikra sph galia pvp sukury.
Patikimi Adrenaline bot keys 14eu/men. (EN VERSION)
{ Bylinski4skype }
ShuTuP rašė:Sveiki, kaip ir suprantot iš pavadinimo prašysiu jūsų pagalbos, esu naujokas l2 pasauly su sph ir noriu, kad padėtut ką reik naudoti ant sph.... žinoma sulauksiu daug kritikos, kad pačiam reik lošt, kad išmokti ir t.t Bet tiesiog jai jum sunku padėti ignoruokite šitą post o kas, padės kuo galės patars išanksto dėkui
Surrender of wind. Hurricane. wind wortex. Kai reikia HP drainink ir vampiric claw ir dark wortexo. Kai eini pvp ir priesas prie pat taves naudok aura flash. ( numusa targeta)
dyes - +4wit-4 men ; +4int-4men ; +1wit-1men
Bet geriau zaisk už necromancer ( soultaker )
Paskutinį kartą redagavo staska Rugpjūtis 2nd, 2014, 10:31 am. Iš viso redaguota 1 kartą.
- staska
- Dažnas dalyvis
staska rašė:ShuTuP rašė:Sveiki, kaip ir suprantot iš pavadinimo prašysiu jūsų pagalbos, esu naujokas l2 pasauly su sph ir noriu, kad padėtut ką reik naudoti ant sph.... žinoma sulauksiu daug kritikos, kad pačiam reik lošt, kad išmokti ir t.t Bet tiesiog jai jum sunku padėti ignoruokite šitą post o kas, padės kuo galės patars išanksto dėkui
Surrender of wind. Hurricane. Light wortex. Kai reikia HP drainink ir vampiric claw ir dark wortexo. Kai eini pvp ir priesas prie pat taves naudok aura flash. ( numusa targeta)
light wortex
bellysss rašė:staska rašė:ShuTuP rašė:Sveiki, kaip ir suprantot iš pavadinimo prašysiu jūsų pagalbos, esu naujokas l2 pasauly su sph ir noriu, kad padėtut ką reik naudoti ant sph.... žinoma sulauksiu daug kritikos, kad pačiam reik lošt, kad išmokti ir t.t Bet tiesiog jai jum sunku padėti ignoruokite šitą post o kas, padės kuo galės patars išanksto dėkui
Surrender of wind. Hurricane. Light wortex. Kai reikia HP drainink ir vampiric claw ir dark wortexo. Kai eini pvp ir priesas prie pat taves naudok aura flash. ( numusa targeta)
light wortex
Wind wortexa, tau geriau žinot
- staska
- Dažnas dalyvis
staska rašė:ShuTuP rašė:Sveiki, kaip ir suprantot iš pavadinimo prašysiu jūsų pagalbos, esu naujokas l2 pasauly su sph ir noriu, kad padėtut ką reik naudoti ant sph.... žinoma sulauksiu daug kritikos, kad pačiam reik lošt, kad išmokti ir t.t Bet tiesiog jai jum sunku padėti ignoruokite šitą post o kas, padės kuo galės patars išanksto dėkui
Surrender of wind. Hurricane. wind wortex. Kai reikia HP drainink ir vampiric claw ir dark wortexo. Kai eini pvp ir priesas prie pat taves naudok aura flash. ( numusa targeta)
Nenoriu žaist su toke pačia class kaip ir draugas ir man labiau patinka sph, shadow flare naudoti nereik?
jei nori ismokt zaist zaisk tik low rate nedaugiau x10
- AldonaBobaNedurna
- Dažnas dalyvis
AldonaBobaNedurna rašė:jei nori ismokt zaist zaisk tik low rate nedaugiau x10
Http://lineage.ru crystal x10 senai start, nebus konkurentu tad gales ShutUpas pasimokint
ShuTuP rašė:staska rašė:ShuTuP rašė:Sveiki, kaip ir suprantot iš pavadinimo prašysiu jūsų pagalbos, esu naujokas l2 pasauly su sph ir noriu, kad padėtut ką reik naudoti ant sph.... žinoma sulauksiu daug kritikos, kad pačiam reik lošt, kad išmokti ir t.t Bet tiesiog jai jum sunku padėti ignoruokite šitą post o kas, padės kuo galės patars išanksto dėkui
Nenoriu žaist su toke pačia class kaip ir draugas ir man labiau patinka sph, shadow flare naudoti nereik?
ne, nereikia. kadangi kai lipes surenderis ir wortexas tavo huricane darys daugiau dmg.
- staska
- Dažnas dalyvis
11 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių

EN