| Registruotis Prisijungti Forumas Ieškoti DUK |
Ieškau
9 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Re: Ieškau
Atsipiskit jus nuo c6, kiek galima akmens amziaus kronikas zaist. Eikit prie naujoviu geirau dabar ismokist negu veliau 
-

SikantisApuokas - Dalyvis
C6 losia tik duxai o kuria duxai kurie apie l2 neismano vapse nieko nes nezino naujoviu ka reiektu fixinti nzn kas tie soa sod ir panasiai krc l2j adminai galetu vp padaryt tik nuo gracia ifnal topus čia nes dapisa mane tie c6 n*
SikantisApuokas rašė:Atsipiskit jus nuo c6, kiek galima akmens amziaus kronikas zaist. Eikit prie naujoviu geirau dabar ismokist negu veliau
Tau idomu tu ir losk, ir už visus nekalbek čia, yra labai DAUG zmoniu kurie megsta c6, man irgi asmeniskai c6 geriausia kronika...
L2diablo rašė:C6 losia tik duxai o kuria duxai kurie apie l2 neismano vapse nieko nes nezino naujoviu ka reiektu fixinti nzn kas tie soa sod ir panasiai krc l2j adminai galetu vp padaryt tik nuo gracia ifnal topus čia nes dapisa mane tie c6 n*
O tau ka galiu pasakyt, susitvarkyk nervus ir eik toli toli, nekliedejes..
Diablo, o tu tai ne Dux**s, kad akys isvarvejusios nuo naujoviu ir l2. Mokinukas turbut kiekviena diena prie l2 sedi visu pirma, o kartais prie progos lauke pasibuni, kad ne taip smirdetum. Ne tiesa sakau ?
L2diablo rašė:C6 losia tik duxai o kuria duxai kurie apie l2 neismano vapse nieko nes nezino naujoviu ka reiektu fixinti nzn kas tie soa sod ir panasiai krc l2j adminai galetu vp padaryt tik nuo gracia ifnal topus čia nes dapisa mane tie c6 n*
Mates daug imantriu postu bet tokio čia pirmas kartas. Aiskina vyras kur zmonem zaist ir dar ka zaist. Turetum gedos taip pasireikst, l2j forume tuo labiau, ka tu čia is vis darai? atejei pasirodyk koks psichas esi? valio tau pavyko ;D
Supraskit tuoj c6 sezonas baigsys. Ir dauguma servu bus EPilogue ir kito croniku tai va pats laikas ismokti prie naujoviu pristaikyti. Arba da verksit kad donorai taip toliau. ka interludei padarisi Susigamini dc am tts setus ir fsio eini pvp'uske. o ant epilogue pasidarisi gal per diena dyn seta bet nepasisdarisi full itemu atributu belt,cloak,shirtu ir kol skilus susipliusini iki +30
Patarciau visieim jau jduet i epilogue lost 
-

SikantisApuokas - Dalyvis
9 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

EN