| Registruotis Prisijungti Forumas Ieškoti DUK |
woodpeckers dergimasis is DL servo
37 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Re: woodpeckers dergimasis is DL servo
manim tai juokas ima is tokiu nesamoniu
sneka visi beleka svarbu pasneket ir isvis koks tikslas kalbet ape tai kas jau ir taip aisku kad tokie servai kaip DL ir t.t. yra visiska nesamone
meta visokie kvailiai screenshootus i weba kad pasirodyt arba demesi atkreipt kitu ir viskas jai norit normaliai l2 palost eikit i kokius rimtus servus arba isvis i globala kadanvgi pats loses tai zinau ka sakau 
CrazZzy rašė:manim tai juokas ima is tokiu nesamoniusneka visi beleka svarbu pasneket ir isvis koks tikslas kalbet ape tai kas jau ir taip aisku kad tokie servai kaip DL ir t.t. yra visiska nesamone
meta visokie kvailiai screenshootus i weba kad pasirodyt arba demesi atkreipt kitu ir viskas jai norit normaliai l2 palost eikit i kokius rimtus servus arba isvis i globala kadanvgi pats loses tai zinau ka sakau
Isvis jei zaist tai tik globale,o ne privatuose. po to zyzia ,kad ner jokio balanso,tas neveikia,anas neveikia,etc. Ir tik laiko svaistymas privatuose.
-

DoOz - Moderatorius
Evo,ka tu ce noreji parodyti? koks ce tersimas? dl servo? gal chato? Vysiskai idijotas esu,su vysais tais thug wp ar kokeis ten sudais.. prisirinke ir kazka ce rasineji tersejau,zek y kelnes neprisitersk 
Nuuuu rašė:Evo,ka tu ce noreji parodyti? koks ce tersimas? dl servo? gal chato? Vysiskai idijotas esu,su vysais tais thug wp ar kokeis ten sudais.. prisirinke ir kazka ce rasineji tersejau,zek y kelnes neprisitersk
" Vysiskai idijotas esu" bent sita pripazysti..
37 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

EN