Registruotis    Prisijungti    Forumas    Ieškoti    DUK

H5 reikia pagalbos

Čia jums išties pagalbos ranka, jei susidūrėte su kokia nors bėda

H5 reikia pagalbos

Standartinė veter0kas1 » Vasaris 28th, 2014, 9:01 pm

Sveiki, gal yra kas maladec ir gali numest linkus arba bent jau q pavadinimus ar spotus is kur galima gauti naujesniu armoru,wepu,juwes rcp,key, nu kaip susifarmint vienu zodziu, reiktu pagrinde light setu.
P.S. zaisti kol kas galvoju solo, tai ten visokiu tezzu galit nesiulyt... :)
veter0kas1
Dalyvis
Dalyvis

Increase user’s karma Decrease user’s karma

Re: H5 reikia pagalbos

Standartinė veter0kas1 » Kovas 1st, 2014, 10:38 am

veter0kas1 rašė:Sveiki, gal yra kas maladec ir gali numest linkus arba bent jau q pavadinimus ar spotus is kur galima gauti naujesniu armoru,wepu,juwes rcp,key, nu kaip susifarmint vienu zodziu, reiktu pagrinde light setu.

Taigi issiaiskinau beveik viska ka norejau, turiu tik dar kelis klausimus, zaidziu h5 50x serve su buferiu.
1. elegia ir vorpal setus craftint neina, tik is rb issimust? jei klystu, pataisykit.
2. shope yra dynasty armorai, tai man turbut neapsimoka craftint moirai, geriau iskart ant vesper sokt?
3.maciau, kad SOA galima spoilint vesper lanko rcp, bei seip galima issimust naudingu dalyku, tai man idomu ar butu imanoma ten pamusti mobus solo su lanku?
veter0kas1
Dalyvis
Dalyvis

Re: H5 reikia pagalbos

Standartinė oggis » Kovas 1st, 2014, 11:19 am

veter0kas1 rašė:
veter0kas1 rašė:Sveiki, gal yra kas maladec ir gali numest linkus arba bent jau q pavadinimus ar spotus is kur galima gauti naujesniu armoru,wepu,juwes rcp,key, nu kaip susifarmint vienu zodziu, reiktu pagrinde light setu.

Taigi issiaiskinau beveik viska ka norejau, turiu tik dar kelis klausimus, zaidziu h5 50x serve su buferiu.
1. elegia ir vorpal setus craftint neina, tik is rb issimust? jei klystu, pataisykit.
2. shope yra dynasty armorai, tai man turbut neapsimoka craftint moirai, geriau iskart ant vesper sokt?
3.maciau, kad SOA galima spoilint vesper lanko rcp, bei seip galima issimust naudingu dalyku, tai man idomu ar butu imanoma ten pamusti mobus solo su lanku?

1. Elegia is rb. vorpal gali issimusti loa pas karikus (Su lanku bus problemu nes negali vampiric o kerta ten stipriai.)
2.Taip geriau iskarto rinktis vesper.
3.SOA yra skirta party taip kad nelabai ten pamusi nes iskarto supuola grupe mobu.
jei jau yra dynasty tada siulau susikurti daggeri ir aprengti pasipliusint bent kiek dual dagger pasikelti boxa prp iki 83lvl (del counter critical buffo) ir eit solint loa kariku
Paveikslėlis
oggis
Dalyvis
Dalyvis

Grįžti į Pagalba

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias