| Registruotis Prisijungti Forumas Ieškoti DUK |
po 20s~ l2 issijungia wtf...
5 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
po 20s~ l2 issijungia wtf...
Pirma kart tokia pieva, seniau budavo visokiu dc, crash ir pns, bet bent ismesdavo erora, dbr pasijungiu i h5 serva, nesvarbu koki, ir po 15 20 s zaidime, kad ir ka bedaryciau, ismeta is zaidimo, ir neraso kodel... perrasiau zaidima, istrayniau visus l2 kokie buvo pc, updatinau vaizdo driverius ir t.t. niekas nepadeda...
ir buvo protocol version bloga, galvojau versija zaidimo ne ta, nes raso freya nors servas h5, bet siunciaus ne viena clienta ir is ju saito ir is linkomanijos ir visvien meta is game... gal kam pns buvo?
p.s. kas keisciausias kad prieš pora dienu losiau pvp serve h5, nieko per ta laika naujo neisirasiau...
ir buvo protocol version bloga, galvojau versija zaidimo ne ta, nes raso freya nors servas h5, bet siunciaus ne viena clienta ir is ju saito ir is linkomanijos ir visvien meta is game... gal kam pns buvo?
p.s. kas keisciausias kad prieš pora dienu losiau pvp serve h5, nieko per ta laika naujo neisirasiau...
Re: po 20s~ l2 issijungia wtf...
Sveikas,
Zinok man irgi taip buvo, nieko negalejau padaryt, kokias 3 dienas svarsciau nieko neisejo. Teko windowsus perasyt, man rodos tau irgi nieko neiseis, nebent eis koks genijus:) Per visus forumus eidavau ir rasinedavau.
Zinok man irgi taip buvo, nieko negalejau padaryt, kokias 3 dienas svarsciau nieko neisejo. Teko windowsus perasyt, man rodos tau irgi nieko neiseis, nebent eis koks genijus:) Per visus forumus eidavau ir rasinedavau.
bet nesamone, pvp servai veikia, o butent 3 low rate ne... >.> windows tikrai neperrasinesiu, nes beveik sviezi...
Jeigu apsaugos randa kompe l2net ar kanors isjungia l2
issitrink wisus botus is pc turetu eit arba pervadink 

dar l2 asipisineja labai, dazniausiai veitoj dc iskart l2 issijunge speju
5 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

EN