| Registruotis Prisijungti Forumas Ieškoti DUK |
Neo Clanai
Re: Neo Clanai
gree rašė:o dabar turesim du vadovautojus tai tikrai neprapulsim tevai zinok , butume ir gw du tureja vadovus bet vienas neatlaike
Kas toks antras bus?
Nesamones sneki ir to vidoso gali nemetyti, nes ten yra daug klaidu, del kuriu buciau rekes. Anyways, dar kai salia mgm su 3aq ir dpsu po 7/9k..
Ir nesuprantu, prie ko čia kiekis vadovaujanciu, jei jie nesigaudo..
Su tokiomis asmenybemis , kad ir 50vadu. As dar iki siol stebiuosi, kaip su nekaikuriu profesionalumu sugebedavau toki rezultata parodyti.
Su tokiomis asmenybemis , kad ir 50vadu. As dar iki siol stebiuosi, kaip su nekaikuriu profesionalumu sugebedavau toki rezultata parodyti.
- 3a6irabc9
- Užkietėjęs dalyvis
3a6irabc9 rašė:Nesamones sneki ir to vidoso gali nemetyti, nes ten yra daug klaidu, del kuriu buciau rekes. Anyways, dar kai salia mgm su 3aq ir dpsu po 7/9k..
Nu ble suprato jau čia visi, kad tu dievu dievas ir tau lygiu nėra ( bent jau tavajame pasaulyje ), gal uzteks pilstyt is tuscio i kiaura ?
- BreakingDown
- Dalyvis
" Nesamones sneki ir to vidoso gali nemetyti, nes ten yra daug klaidu, del kuriu buciau rekes " Zabirab, idomu apie kokias klaidas sneki, gali bent viena/ pora pamineti ? Apsviesk randomus, pasimokys, ir kita kart geriau bus...Man asmeniskai boring video ziurejos, enemies overhitinami
nu ir mldc, bet vis gi, randomai nelb sugebetu epicus nuimt...Gan susizaide, aisku visalaik dazniausiai galima prie ko nors prikibt, tai wat, kas tau uzkliuvo ? 
alt1 rašė:" Nesamones sneki ir to vidoso gali nemetyti, nes ten yra daug klaidu, del kuriu buciau rekes " Zabirab, idomu apie kokias klaidas sneki, gali bent viena/ pora pamineti ? Apsviesk randomus, pasimokys, ir kita kart geriau bus...Man asmeniskai boring video ziurejos, enemies overhitinaminu ir mldc, bet vis gi, randomai nelb sugebetu epicus nuimt...Gan susizaide, aisku visalaik dazniausiai galima prie ko nors prikibt, tai wat, kas tau uzkliuvo ?
Baiges jau mano aiskinimo laikas, tegul patys zaidzia, nesiruosiu kitu mokyti.
- 3a6irabc9
- Užkietėjęs dalyvis
3a6irabc9 rašė:alt1 rašė:" Nesamones sneki ir to vidoso gali nemetyti, nes ten yra daug klaidu, del kuriu buciau rekes " Zabirab, idomu apie kokias klaidas sneki, gali bent viena/ pora pamineti ? Apsviesk randomus, pasimokys, ir kita kart geriau bus...Man asmeniskai boring video ziurejos, enemies overhitinaminu ir mldc, bet vis gi, randomai nelb sugebetu epicus nuimt...Gan susizaide, aisku visalaik dazniausiai galima prie ko nors prikibt, tai wat, kas tau uzkliuvo ?
Baiges jau mano aiskinimo laikas, tegul patys zaidzia, nesiruosiu kitu mokyti.
pizdink atgal i sarg.lt mentu dirbt vaikas be skillo
ja uznal sto u menia jest agroooomnaja simja
i trapinka i lesok vpole kazdyj kolosok
recka nebo goluboje
eto vsio mojo rodnoje
eto rodina moja
fsex liubliu na svete ja
i trapinka i lesok vpole kazdyj kolosok
recka nebo goluboje
eto vsio mojo rodnoje
eto rodina moja
fsex liubliu na svete ja
televiza prezenta
Skaitai swago postus ir galvoji, kodel jis nelose TOP kp kokioj rusu, o kodel? Nes visi zino, koks tu. Motulekas grazia istorija papasakojo apie tave...
Kazkaip ir ten neturi gero zodzio... liudna, kai zmogus save laiko kazkuom ypac l2 pasaulyje 
Skaitai swago postus ir galvoji, kodel jis nelose TOP kp kokioj rusu, o kodel? Nes visi zino, koks tu. Motulekas grazia istorija papasakojo apie tave...
popiezius rašė:televiza prezenta
Skaitai swago postus ir galvoji, kodel jis nelose TOP kp kokioj rusu, o kodel? Nes visi zino, koks tu. Motulekas grazia istorija papasakojo apie tave...Kazkaip ir ten neturi gero zodzio... liudna, kai zmogus save laiko kazkuom ypac l2 pasaulyje
Nelose - [ė] - būtasis laikas. Nelošia [ia] - esamasis laikas. Matau būtajį, todėl tai nėra tiesa , nes lošiau ,gana ilgai.
kokia istorija? Kad kai as su bokserciku ir sega atejau , prasidejo dissu kylimas ir dominavimas?
Ir ,kad as buvau vienas is tu zaideju ,kurie visad losdavo ,nors ir situacija budavo prastoka?
Ir ,kad kai motulekas isvaziavo i Rusija ir nebezaide as isejau , nes man nepatiko vienas naujas narys ,kuris per daug atidarinedavo burna , panasus i tave labai buvo ir čia ne mano mintys. Tai va, kai motulekas grizo , jis pakviete mane zaisti kartu , tame paciame golde kviete mane zaisti , bet as atsisakiau , nes buvau susitares zaisti su jumis.
Ir btw , to zmogaus , kuris man buvo malonus ir del jo isejau ,kai motulekas nezaide , jau nebera, iskickino ,taip ,kad as buvau teisus.
Ir siaip ,as dabar zaidziu jau easy katkoi ,o ne dissuose , bet way'us siuo metu yra karo mokykloje.. Na , easy katka ne ka maziau top packas ,nei dissai ,taip kad vel gi - tu neteisus.
- 3a6irabc9
- Užkietėjęs dalyvis
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

EN