Registruotis    Prisijungti    Forumas    Ieškoti    DUK




Mu-kaimas.lt Gegužės 13 X9999 ATIDARYMAS

Vieta diskusijoms nesusijusioms su Lineage 2, kitaip sakant rašykit ką norit ir kiek norit

Mu-kaimas.lt Gegužės 13 X9999 ATIDARYMAS

Standartinė squidmu » Gegužė 13th, 2022, 10:37 am

Paveikslėlis

13 Penktadienio dienos progą startuoja X9999 HardCore PVP Mu-kaimo serveris. Serverio klasės subalansuotos ir paruoštos geram PVP, nebūtina rinktis tik pamėgtas klases, net gunneris su geru buildu yra vienas geriausių charakterių, tad tikrai verta išbandyti ir naujas klases. Taip pat, šiame hardcore serveryje gauti itemus nebus taip sunku, tad nėra ir "level requirements" ir galėsite viską vilkėti nuo 1lvl! Serveris yra custom ir išdirbtas per laiką, tad tikrai bus įdomu žaisti. Susitiksime Gegužės 13 dieną, 18 valandą, Lietuvos laiku :)

Serverio informacija anglų k.:

Grand opening time: 2022-05-13 6:00 PM (GMT+3)

Lithuania time: 2022-05-13 6:00 PM (GMT+3)

United kingdom time: 2022-05-13 4:00 PM (GMT+1)

Poland time: 2022-05-13 5:00 PM (GMT+2)

Vietnam time: 2022-05-13 10:00 PM (GMT+7)

United States time: 2022-05-13 11:00 AM (GMT-4)

Version: Premium Season 16 Custom

Experience Regular / Master: 9999x / 5000x

Max Level Regular / Master: 400 / 900

No Level requirements for Items!

Low Performance Mode: Button F9

Non PvP Maps: Aida 1,2 and Karutan 1,2

Minimap (TAB) to see Spot Locations

Monsters and Boss Power Adjusted

PvP / PvM all classes Adjusted

Elf Soldier Max Level / Resets: 400 / 3

Reset System:

Reset in game level 400 by command /reset

Reset costs: 1 mil zen * reset

After Reset: Stats Stay

After Grand Reset: Stats Clear + Free Points

Reset Limit: 1000

Grand Reset Limit: No Limit

Grand Reset from: 100 resets



Website: https://mu-kaimas.lt

Downloads: https://mu-kaimas.lt/downloads

Registration: https://mu-kaimas.lt/registration

Screenshots: https://imgur.com/a/H0Djq3n
Random avatar
squidmu
Naujokas
Naujokas
 
Pranešimai: 2
Užsiregistravo: Gegužė 13th, 2022, 10:06 am
Karma:
Karma:
Increase user’s karma Decrease user’s karma

Grįžti į Visa kita / Spamerių kampelis

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias