Registruotis    Prisijungti    Forumas    Ieškoti    DUK

L2J Java Kodai

skelbiami pardavimai serverių failai, gidai, servai ir t.t....

L2J Java Kodai

Standartinė Forever » Vasaris 7th, 2013, 1:23 pm

Parduodu begale java kodu, turiu visko laaabai daug, tiek eventu, tiek visokiausiu naujoviu, esu sukodaves savomis rankomis moda toki kaip L2Java serveris tik maniskis yra kur kas geresnis, paaiskinsiu kodel.
esu padares .getstats komanda kuri parodo tavo siandienos Pvp,Pk,Death. Toks pats kaip ir L2Java serverio, tik pas mane yra suristas su Community Board, gali matyti visu zaideju topus, kiek jie šiandien nuzude, mire, nukarmino. Taip pat yra PvP Lord Engine, kuris isrenka zmogu su daugiausiai padarytu siandienos PVP:)
Tas zmogus gauna priza, ji galite padaryti patys, taip pat rasomas apie ji Announcment, jis gauna aura, aplink ji sukasi melyna aura.
Zodziu turiu visko tikrai daug, ka sudomins parasykite:)
Nes čia laaabai daug pasakoti ir pasakoti...
Ko jus norite man parasote ta ir gaunate, turiu netgi npc, tokius kaip craft manageri, bufferi su efektais ir dar daug, daug!
NORINT, PIRKTI KODA IR NENUSIMANANT, AS JI GALIU JUMS IDIEGTI, PRIVALOTE TURETI SERVERIO SOURCE BEI MAN už TAI SUMOKETI!
Vartotojo avataras
Forever
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis

Increase user’s karma Decrease user’s karma

Re: L2J Java Kodai

Standartinė Forever » Vasaris 7th, 2013, 3:18 pm

Tos naujoves padejo, net ir labai, zmonems jos ziauriai patiko, buvo 350~ zaideju, dabar projektas yra kuriamas per nauja, naujoves bus tik keisis gameplay ir panasiai. čia as nesuprantu, is pavydo taip darai, nes taviskis seniausiai zluges ir nieko nepasiekete?
-------------------------------------------------------------------------------
Tu ten isvis nenusisnekek apie vagystes, irodymu parodyk, kad as vagis, debile tu, net juokas ima, kaip zmones pavydi ir raso, argumentuok savo nuomone ir isvis čia net ne nuomone, tu irodyk, kad as vagis tada čia kalbek
Vartotojo avataras
Forever
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis

Standartinė WarSoul » Vasaris 7th, 2013, 3:53 pm

Forever, servas neblogas, ypac patiko ta lenkiska mesyte, o jos ten buvo tikrai daug :D Bet niekaip nesuprantu, kaip pas kas antra lenka full rb juve? Jei su mano cl visus epikus nusiemem? O donate rb juviu nebuvo...
Beto, daugiau info webe dek, laukem, laukem starto, kuris turejo but vos ne prieš menesi ir nesulaukem :D
Vartotojo avataras
WarSoul
Dalyvis
Dalyvis

Standartinė Forever » Vasaris 7th, 2013, 3:55 pm

Naujas serveris greitai bus, tuoj paleisime TEST, nebuvo ir nebus donateje RB juvelyrikos.
Vartotojo avataras
Forever
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis

Standartinė Bosiux » Vasaris 7th, 2013, 4:52 pm

tokias naujoves tik čia ir pardavineti.
Vartotojo avataras
Bosiux
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis