| Registruotis Prisijungti Forumas Ieškoti DUK |
[Parduodu] L2Impulse serverio failai
1 pranešimas
• Puslapis 1 iš 1
[Parduodu] L2Impulse serverio failai
Turiu http://l2impulse.com/ sito serverio failus, su SOURCE bei PATCH!
Jeigu kam reikes sakykite, jie buvo pirkti is Balticroad, nes jie pirko is Impulse, bet as juos perpirkau, kol kas tokio serverio nesate mate tik viena impulse, yra gera galimybe, nes jis turi labai daug pribumbasu.
Kaina butu 120 litu su source, be source 70 litu.
Jis stovi ant L2Dream packo, jis yra perdarytas is Gracia Final.
Serverio failai labiau tinka PvP Serveriui.
Parduodu nes man ju nereikia, as kuriu savo serveri ir viska darau nuo 0, nes tai yra mano hobis ir man tai patinka daryti, o tie, kurie iesko gero produkto, manau kaina yra prieinama:)
*Taigi pats kurejas pamate, kad pardavineju failus, kuriu verte 150 euru, o as parduodu už 120 litu, ar gi patys nepradetumet smeisti manes? Jeigu noresite isitikinti, kad failai tikri, paleisiu jums serveri bei parodysiu, kad turiu source:)
Midnex yra siu failu kurejas, is Midnex failus nupirko Balticroad adminas Wiav, o as is jo nupirkau.
Kiekvienas gali po tema rekauti kazkokius pastailus, bet kur irodymai?!
**Dar issaiskinau, kad tas, kuris mane smeizia nėra serverio kurejas, o zmogus, kuris turbut pavydi ir nori man pakenkti:)

Jeigu kam reikes sakykite, jie buvo pirkti is Balticroad, nes jie pirko is Impulse, bet as juos perpirkau, kol kas tokio serverio nesate mate tik viena impulse, yra gera galimybe, nes jis turi labai daug pribumbasu.
Kaina butu 120 litu su source, be source 70 litu.
Jis stovi ant L2Dream packo, jis yra perdarytas is Gracia Final.
Serverio failai labiau tinka PvP Serveriui.
Parduodu nes man ju nereikia, as kuriu savo serveri ir viska darau nuo 0, nes tai yra mano hobis ir man tai patinka daryti, o tie, kurie iesko gero produkto, manau kaina yra prieinama:)
*Taigi pats kurejas pamate, kad pardavineju failus, kuriu verte 150 euru, o as parduodu už 120 litu, ar gi patys nepradetumet smeisti manes? Jeigu noresite isitikinti, kad failai tikri, paleisiu jums serveri bei parodysiu, kad turiu source:)
Midnex yra siu failu kurejas, is Midnex failus nupirko Balticroad adminas Wiav, o as is jo nupirkau.
Kiekvienas gali po tema rekauti kazkokius pastailus, bet kur irodymai?!
**Dar issaiskinau, kad tas, kuris mane smeizia nėra serverio kurejas, o zmogus, kuris turbut pavydi ir nori man pakenkti:)
server was very good with balance but rates and farm system was fail. I will tell you to try again to open the server but with diferent farm system ( more easyer) and biggest rates. If you do it you will have one of the best server in java with 500 ppls at list online.
Just thing smart.

1 pranešimas
• Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

EN