| Registruotis Prisijungti Forumas Ieškoti DUK |
kiek euru per men kainuotu geras servas ?
15 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Re: kiek euru per men kainuotu geras servas ?
dievast8 rašė:Mano serveris http://www.l2kill.com, dabar paziurekit kiek i ji investavau:
tik už web svetaine sumokejau 250euru, bet čia daug veliau kai is donate susirinkau daug bapkiu, is pradziu iki 600 online buvo ripintas webas, serverine dedikuoti.lt už 40 lt/men ir viskas, niekas ne nebande dosinti ar kazka, failai is l2jserver.com, viska pats susinstaliavau ir paleidau, tad apie tokias sumas čia nesnekekit ir negazdinkit zmoniu, jokiu antidoss nereikia, viskas yra nemokamai nete, o gera serverine vps/vds galima rasti pigiai siais laikais, tai tiek
tibat už svetaine tokia 250 euru? jus gal Bl*t durni čia už 10 euru nepaimciau net jeigu su php registracijos suprogramuotos.. jeigu reikia pagalbos sitos temos kurejui, skype: hardscs jeigu nori ka nors rimtai kurt
150lt anti-ddos...tokias visokie bleizai tik perka tokias apsaugas...
l2xerus parduod pvp high servo failus 2k euro su visais domenais, failais apsaugom, web ir pns. bet kad ir ten bugu buvo klaidu, balanco tai... neisivaizduoju ka jus ten už ta 1k lt nupirksi tikriausiai deathlando failus senus.
l2xerus parduod pvp high servo failus 2k euro su visais domenais, failais apsaugom, web ir pns. bet kad ir ten bugu buvo klaidu, balanco tai... neisivaizduoju ka jus ten už ta 1k lt nupirksi tikriausiai deathlando failus senus.
dievast8 rašė:Mano serveris http://www.l2kill.com, dabar paziurekit kiek i ji investavau:
tik už web svetaine sumokejau 250euru, bet čia daug veliau kai is donate susirinkau daug bapkiu, is pradziu iki 600 online buvo ripintas webas, serverine dedikuoti.lt už 40 lt/men ir viskas, niekas ne nebande dosinti ar kazka, failai is l2jserver.com, viska pats susinstaliavau ir paleidau, tad apie tokias sumas čia nesnekekit ir negazdinkit zmoniu, jokiu antidoss nereikia, viskas yra nemokamai nete, o gera serverine vps/vds galima rasti pigiai siais laikais, tai tiek
as nekalbu apie java failus as kalbu apie PTS OFF failus, parpusk tu man juos nemokamai
Plius del 250 euru už tavo svetaine , net as už tiek lt buciau ismokes visa sita s daryt, nors esu sitame reikale zalias ir padares geresne

-

Zyzzas - Dalyvis
zodziai geras ir java nesiderina aisku vienam gera masina bus bentley kitam geras 3 golfas bet elitiniu (ne vaiku blazes ir kiti sudai)servu biudzetai yra penkiazenkliai
- AldonaBobaNedurna
- Dažnas dalyvis
-

guxas69x - Užkietėjęs dalyvis
15 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

EN