Registruotis    Prisijungti    Forumas    Ieškoti    DUK




Ieškau komandos Lineage 2 serverio kurimui

Tema skirta žmonėms kurie ieško arba nori būti administratoriumi serveriuose ir pn.

Ieškau komandos Lineage 2 serverio kurimui

Standartinė advantage » Liepa 3rd, 2019, 8:41 pm

Sveiki, ieškau žmogaus, kuris taip pat kaip ir aš jaučia nuostalgiją seniems geriems lineage 2 laikams. Šitą žaidimą žaidžiu jau gerus 15 metų ir vis pasigendu gerų serverių su pastoviais update ir žaidimo administracija įsitraukiančia į community. Nes ką matau jau N metų tai tuos pačius šabloninius serverius, kurie gyvuoja keletą metų,renka po kelis šimtus žaidėjų ir traukia nuo wipe iki wipe be jokių atnaujinimų ar įdomesnių pakeitimų žaidime. Turiu nemažai įdėjų kaip apeiti pagrindines vietas žaidime kurios priverčia žaidėjus palikti serverį. Jas plačiau aptarčiau su žmogumi, kuris yra pasiryžęs paaukoti savo laiką prisidėdamas savo serverių kūrimo žiniomis, nes deja kaip bebūtų liūdna aš praktiškai neturiu programavimo žinių. Jei jų turėčiau pakankamai šitos litanijos nerašyčiau, o sėdėčiau prie serverio kūrimo. Kuom galiu prisidėti tai savo sukaupta lineage 2 patirtimi, įdėjomis, serverio administravimu in game, tinklapio turinio priežiūra ir žinoma finansiškai. O dar geriau būtų jog kartu investuotume savo žinias ir lėšas tam, kad paleisti naują produktą į lineage 2 rinką, nes niekam nepaslaptis, kad šitiek serverių gyvuoja ir jie visi neša šiokias tokias pajamas. Vienas kitas papildomas šimtelis eurų per mėnesį tikrai nepamaišytų. Bet mano pagrindinis tikslas yra įgyvendinti seną svajonę: sukurti įdomų serverį su draugišku community ir administracijos įsitraukimu in game, kuriame būtų malonu žaisti ir galėtum visada susilaukti pagalbos iškilus kokiai problemai ar turint klausimų, o taip pat ir susilaukti atsakomybės už savo nusižengimus. Mano įdėja būtų paleisti c6 PVP serverį su labai smarkiai pakoreguotu gameplay, pritaikytu maksimaliam PVP malonumui. Nekalbu apie super klasių boostinimus tokius kaip spoileris su pusę mago ir pusę fighterio skillų, o tiesiog apeiti bei pakoreguoti pagrindines vietas kurios padaro žaidimą neįdomų, monotonišką ir erzinantį. Kaip tai padaryti minčių turiu labai daug ir jos atrodo ganėtinai perspektyvios. Vietos kurias būtų įmanoma keisti ir kurioms optimizuoti turiu planą:
1. Debuff sistema - visiškai kitoks debuff skilų veikimo principas ir pati veikimo įdėja. Nes dabar debuff yra nenaudojami arba jie yra nesąmoningai perstiprūs. Pavyzdys.: lanko stun - pataikyti sunku, bet pataikius laikosi pusę valandos.
2.Nauja enchant sistema. Dabar yra, kad užsidedi maksimalią vertę per pusę valandos arba grindini 5 dienas ir viskas sudega bandant pliusinti, kas priverčia tiesiog palikti serverį.
3. Buff sistema - turiu įdėją visiškai naujai buff sistemai kuri įneštų balansą į serverį, t.y. skirtingi buff setai turėtų skirtingą reakciją žaidėjo stiprumui prieš skirtingų profesijų oponentus.
4. Nauja lvl up sistema. Nesakau kad reikės grindinti xp nuo pirmo levelio bet turiu įdėją kaip padaryti jog levelis turėtų įtakos žaidėjui.
5. Nauja item sistema, kuri nepririštų žaidėjo prie jo turimo gear'o ir įneštų lankstumo į žaidimą.
6. Vienas tokių pagrindinių dalykų būtų galimybė žaisti už visas klases ir vistiek turėti potencialą laimėti PVP, nes ką matome daugumoje serverių jog dominuoja dažniausiai viena klasė. Tai galėtume lengvai išspręsti su klasių balansavimu o dar lengviau tai padaryti padėtų prieš tai minėta pakoreguota buff sistema.
Čia paminėjau visas pagrindines įdėjas kurios padėtų serverį padaryti tikrai patrauklų žaisti, neskaitant dar daugelio kitų features farminime, castle sieges, heroes, eventuose, raidbossuose, questuose ir t.t. Tai jei turi pakankamai žinių serverių kurime ir turi laisvo laiko joms įgyvendinti susisiek su manimi :skype: xrafux ir tada aptarsime viską plačiau. Būtų malonu dirbti su subrendusia asmenybe kuri supranta ką daro ir ko siekia iš savo darbo, bet kaip bebūtų aš esu ir už perspektyvų jaunimą, kuris turi potencialo padaryti rimtesnį produktą. Lauksiu žinių iš susidomėjusių!
advantage
Dalyvis
Dalyvis
 
Pranešimai: 28
Užsiregistravo: Lapkritis 25th, 2010, 8:22 pm
Karma:
Karma:
Increase user’s karma Decrease user’s karma

Re: Ieškau komandos Lineage 2 serverio kurimui

Standartinė mayan » Liepa 8th, 2019, 3:32 pm

up
Random avatar
mayan
Naujokas
Naujokas
 
Pranešimai: 5
Užsiregistravo: Gruodis 8th, 2018, 4:07 pm
Karma:
Karma:
Increase user’s karma Decrease user’s karma


Grįžti į Ieškau žmogaus? Arba siūlausi.

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių