| Registruotis Prisijungti Forumas Ieškoti DUK |
C6 no custom apklausa!! Tik C6 megejams.
12 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Re: C6 no custom apklausa!! Tik C6 megejams.
Klausk neklausinejas,yra dvi puses. VIeniems patinka custom,kitiems ne.
-

DoOz - Moderatorius
Re: C6 no custom apklausa!! Tik C6 megejams.
Kaip matau čia niekas nesinervuoja, žmonės sako savo nuomonę, o tu jų to ir klausi, tu žiūrėk ne kaip tau geriau atrodo, o kaip kitiem, nes tu serveryje nežaisi, žaisime mes. Kaip ir daugelis minėjo, su (Farminimu) tikrai nieko gero nepasieksi, nes čia PvP serveris, ne Mid. Mano nuomone turi nors truputi turėti fantazijos, nes eiliniai serveriai užkniso, kiek nueini tas pats per ta patį. Atsižvelgian i Enchant rates, manau galėtu būti mažesni, nes norisi ilgiau papliusinti (mano nuožiūra), 70% manau būtų pats tas, Raid Boss jewel taipogi blogai, kad vien iš Raid Boss, nes vis dėl to, kas nori žaisti solo, jis niekaip jos nesusirinks (neturės). Nobless taipogi bloga idėja, kur tai matyta? Mano atžvilgiu, čia nori padaryti PvP serverį su Mid privalumais, jei taip.. Didelio online nesitikėk. Apella setai, kam jų reikia, o jei nori įvairovės, truputį padirbėk ir padaryk Apella setus lygius S-grade setam, manau visiems patiktų ir serveris įgauna šiek tiek įvairovės. Prie zonų galėtum ir paplūšėti, pažiūrėti kokias ne eilines ir nerijančias daug kompo resursų, tas pats liečia ir mobus (monstrus), nes kai kuriuose serveriuose pridėta mobų, zonos prašančios daug resursų, bent jau man trukčioja ekranas, nebūkime įžulūs, ne visi gi turime stiprius kompiuterius. Savo nuomone išsakiau, manau į ją atsižvelgsi, beprasmiškos 10 minučių, bet tiek jau to. Ir be to, kas su sija su klasėmis, daug neprižadėk nes 100% balanco nepadarysi, vistiek kažkurios kelios klasės konkuruos serveryje. 
-

AiridasN - Dalyvis
12 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

EN