| Registruotis Prisijungti Forumas Ieškoti DUK |
Apie pvp serverius?
16 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Apie pvp serverius?
Sveiki. Taigi kaip matau į dieną gal po keletą postų, kurių temos būna vienodos, ir kalbant apie tuos postus visi ieško c6 pvp serverio.
Koks tai serveris?
Turintys gerų idėjų, ar žinantys kokio serverio norit, parašykite man į skypę savo idėją, ir galbūt aš ją išpildysiu.
Skype ID: bilobaitas
Koks tai serveris?
Turintys gerų idėjų, ar žinantys kokio serverio norit, parašykite man į skypę savo idėją, ir galbūt aš ją išpildysiu.

-

Bilobaitas - Dažnas dalyvis
Re: Apie pvp serverius?
Bilobaitas rašė:Sveiki. Taigi kaip matau į dieną gal po keletą postų, kurių temos būna vienodos, ir kalbant apie tuos postus visi ieško c6 pvp serverio.
Koks tai serveris?
kiekvieno zaidejo skirtingi poreikiai,sekmes visiems itinkant. darai serveri pagal savo nuomone,arba jis patiks liaudei arba ne, 50/50, o jei pagal kiekvieno nono nuomone darysi serveri,vieniem reikes mana potu,kitiems ne, ka tada darysi? pusei zaideju duosi mana potus,puse ne? lengvas pavizdis tau,galvok ka darai. serveris turi but unikalus, o ne is l2joto istraukta informacija is beviltisku zaideju.
Ziurek i tai kas yra populiaru ir ieskok trukumu pas juos, tau esme kazka pagerinto padaryt o ne pernaujo visa dvirati isradinet.
populiaru yra gracia final low rates. bet jus ziurit i vaiku kurie čia ateina pvp servu ieskot nuomone.... todel lt l2 community ir mirus nuo bfdr/beyondo laiku.
- olyservas2
- Dalyvis
olyservas2 rašė:populiaru yra gracia final low rates. bet jus ziurit i vaiku kurie čia ateina pvp servu ieskot nuomone.... todel lt l2 community ir mirus nuo bfdr/beyondo laiku.
tU mirei kartu su jais. Dink lavonas.
Aš tai nesuprantu žmonių. Nu nepatinka pvp serveriai, nelysk į temą ir viskas, praleisk tiesiog pro akis.

-

Bilobaitas rašė:Aš tai nesuprantu žmonių. Nu nepatinka pvp serveriai, nelysk į temą ir viskas, praleisk tiesiog pro akis.
o kam interlude pvp serveriai patinka? atsakymas: dundukams adminams kurie nori uzdirbt
Bilobaitas rašė:Aš tai nesuprantu žmonių. Nu nepatinka pvp serveriai, nelysk į temą ir viskas, praleisk tiesiog pro akis.
Tai aš ir galiu pasakyti, tik kitaip biški. O kam patinka H5 serveriai? Dundukam kuriem patinka kosmosas.

-

Bilobaitas rašė:Bilobaitas rašė:Aš tai nesuprantu žmonių. Nu nepatinka pvp serveriai, nelysk į temą ir viskas, praleisk tiesiog pro akis.
Tai aš ir galiu pasakyti, tik kitaip biški. O kam patinka H5 serveriai? Dundukam kuriem patinka kosmosas.
o dabar pasakyk,kas ten kosmosas? tas,kad tavo serveryje maziausiai 50% h5 gameplayaus bus ideta i tavo interbluda?:D sekmes ir dar karteli
visi interbludiniai verkiat del to h5,bet patys net nepajauciat,kad zaidziate interblude serveryje su h5 idejom,armorais,weaponais npc mobais ir t.t. bet kosmosu tai nelaikot,o jeigu jau h5 serveryje tas yra,tai jau KOSMOSAS
DOM1NUOJU rašė:Bilobaitas rašė:Bilobaitas rašė:Aš tai nesuprantu žmonių. Nu nepatinka pvp serveriai, nelysk į temą ir viskas, praleisk tiesiog pro akis.
o dabar pasakyk,kas ten kosmosas? tas,kad tavo serveryje maziausiai 50% h5 gameplayaus bus ideta i tavo interbluda?:D sekmes ir dar karteli
visi interbludiniai verkiat del to h5,bet patys net nepajauciat,kad zaidziate interblude serveryje su h5 idejom,armorais,weaponais npc mobais ir t.t. bet kosmosu tai nelaikot,o jeigu jau h5 serveryje tas yra,tai jau KOSMOSASdundukas adminas tu
Dėja, pas mane iš H5 nieko nėra, taip kad manęs tai neliečia.

-

16 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 2 svečių

EN