| Registruotis Prisijungti Forumas Ieškoti DUK |
Anegdotas apie C6 (interlude)
21 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
Anegdotas apie C6 (interlude)
Sugalvoja storas ryžas islysti is C6 (interliudo) atgyvenos, senai nusibodusios chronikos
ir pereiti i Hight five serveri.
Atsiranda Hight five LT serva, pasikele lvl ir nueina pasitaskyt pvp
.
Na jis ten ir pradeda su vienu , su kitu , su treciu taskytis... na ir taip bent su 20 zmoniu prasikala ir neivieno pwp nelaimi
.
Pradeda jis ten rekaut ,kad jus čia krw visi chiteriai, bugintojai, visokie iskrypeliai ir t.t
Ir raso ryžas (interliudo atgyvenos) žaidejas :
Kaip čia jus mane visi taskot, juk viska taipat darau kaip ant C6 : pirmas pradedu pvp, maigau du klavos migtukus ir vistiek nelaimiu pvp, kas per pieva??
ant c6 pradek pirmas taskyt tai ten visi guna kai tapkes, o jei koki afk partuka randi visus n* ant pk suguldau ir as jau erelis!!!
Einu n* i C6 ten as nors dievas....
Išvada:
C6 fanai - smaukit n* nuo aukštesniu chroniku nei c6...
Atsiranda Hight five LT serva, pasikele lvl ir nueina pasitaskyt pvp
Na jis ten ir pradeda su vienu , su kitu , su treciu taskytis... na ir taip bent su 20 zmoniu prasikala ir neivieno pwp nelaimi
Pradeda jis ten rekaut ,kad jus čia krw visi chiteriai, bugintojai, visokie iskrypeliai ir t.t
Ir raso ryžas (interliudo atgyvenos) žaidejas :
Kaip čia jus mane visi taskot, juk viska taipat darau kaip ant C6 : pirmas pradedu pvp, maigau du klavos migtukus ir vistiek nelaimiu pvp, kas per pieva??
Einu n* i C6 ten as nors dievas....
Išvada:
C6 fanai - smaukit n* nuo aukštesniu chroniku nei c6...
Re: Anegdotas apie C6 (interlude)
anigdotas tu pats esi... jaigu tu vienas taip dariai c6 2 migtukus spaudidamas tai nesakyk kad visi taip dare, c6 best, ir nieko tu neirodysi, sita tema ismeta;) jaigu tau patinka starwars eik ir zaisk wow
-

Auksaplaukis - Naujokas
1.čia net ne anegdotas.
2.Tau demesio trukumas.
3.Visiem dzin tavo nuomone.
2.Tau demesio trukumas.
3.Visiem dzin tavo nuomone.
Jus nevykeliai, sakykit kad jums neuztenka proto perprasti aukstesnes chronikas nei c6.... atgyvenos jus K**va, piskit n* lost i C4 nes jauciu jums C6 jau starvarsu 2 dalis:DDD
Gaila man jusu , nes jusu mociutes zaidzia GoD o jus su savo supistomis smegenelemis neperprantate Lineage jegos:D

Gaila man jusu , nes jusu mociutes zaidzia GoD o jus su savo supistomis smegenelemis neperprantate Lineage jegos:D
Gal kiek per žiauriai, bet žmogus tiesą pasakė, šitam forume tokių interludės karių pilna.
Nu ir ka,kad pilna?Vieniem nepatinka,kitiem patinka,o tai problema...
Gicunas rašė:Jus nevykeliai, sakykit kad jums neuztenka proto perprasti aukstesnes chronikas nei c6.... atgyvenos jus K**va, piskit n* lost i C4 nes jauciu jums C6 jau starvarsu 2 dalis:DDD
Gaila man jusu , nes jusu mociutes zaidzia GoD o jus su savo supistomis smegenelemis neperprantate Lineage jegos:D![]()
![]()
zmogauk atsigauk nes tau jau su galva negerai.
KA PADARYSI KAD MUSU VAIKAI TAIP ISIJAUTE I VIRTUALU PASAULI. Gailia...
Class: Human
Profesija:Valkata/Bomžas
Profesija:Valkata/Bomžas
- yomayo123
- Užkietėjęs dalyvis
21 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių

EN